Someron kaupunki

Yhteystiedot
Joensuuntie 20
31400 Somero
Puhelin
Puhelin
Kotisivut www.somero.fi
Sähköposti
Aukioloajat Someron kaupunginvirastoJoensuuntie 20, Somero

P. (02) 77911, fax (02) 7488 331

Avoinna ma-pe klo 9-15

info(a)somero.fiNeuvonta / puhelinkeskusma-to 8-16,

pe ja aattop. klo 8-15

p. (02) 77911
Yleiskuvaus
Asukasluku: 9100
Pinta-ala: 698 km²
Tuloveroprosentti 19,5
Yrityksiä 750

Somero on tutustumisen arvoinen matkailukohde varsinkin kesäaikaan. Kun ajelet Somerolle keskellä kauneinta maaseutua, virittäydyt väkisinkin rentoon ja mukavaan tunnelmaan. Kaupungin sydämeen saapuessasi löydät eloisan pikkukaupungin.

Mukavien ihmisten lisäksi löytyy nähtävää ja koettavaa.
Tustustu vaikkapa museoihin, 1900-luvun linnaan, henkeäsalpaavan kauniisiin Häntälän notkoihin, Baddingin kioskiin, ihastuttavaan ruusutilaan, ainutlaatuiseen horoskooppipuistoon, tehtaanmyymälöihin... Näettävää ja koettavaa kyllä riittää! Ja jos olet liikkeellä kesälauantaina, kannattaa poiketa Somerniemen kesätorilla.

Matkailijalla on Somerolla mahdollisuudet kartano-, hotelli- ja motelliyöpymisiin. Korkeatasoiset maatilamatkailun mökkimajoituskohteet sekä leirintäalueiden monipuoliset palvelut tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja paikkakunnalla viipymiseen ja viihtymiseen.

------------

Tervetuloa Maalle - meidän landelle

Somero osaa yllättää monin tavoin. Esimerkiksi kun ajelet keskellä kauneinta maaseutua ja saavut Somerolle - todelliseen maaseudun helmeen, löydät yllättävän eloisan pikkukaupungin jossa on aito ja rento tunnelma, iloiset ihmiset sekä mainiot maisemat.

Myös tarjonta on uskomaton, voit tutustua vaikkapa lukuisiin museoihin, huikeaan kivilinnaan, henkeäsalpaavan kauniisiin Häntälän notkoihin, ihastuttavaan ruusutilaan, ainutlaatuiseen horoskooppipuistoon, tehtaanmyymälöihin ja tilapuoteihin... Näettävää ja koettavaa riittää yllättävän paljon! Ja jos olet liikkeellä kesälauantaina, kannattaa poiketa Somerniemen kesätorilla.

Olit sitten liikkeellä yksin tai isommassa porukassa, autolla tai jalan, meloen tai pyöräillen, me uskallamme väittää että tulet yllättymään, positiivisesti.


Vakiintuneet tapahtumat:
Somerniemen kesätori
Suviheinäviikot
Seiväskarnevaalit
Somero Soikoon -laulukilpailu
Ruokava-messut
Katutanssit ja paljon muuta!

Tutustu: http://www.somero.fi/matkailijat/

TERVETULOA!
Ilmoita muuttuneista tiedoista