Puolangan kunta

Yhteystiedot
Maaherrankatu 7
89200 Puolanka
Puhelin
Kotisivut www.puolanka.fi
Yleiskuvaus
Matkailijaa puhuttelevat Kainuun taianomaiset korpimaisemat ja sinisenä hohkavat vaarat. Unohtamatta ainutkertaisia luontonähtävyyksiä, kuten Hepokönkään vesiputousta, joka on yksi Suomen korkeimmista luonnonvaraisista putouksista.

Kesäisin kunnan väkiluku tuplaantuu, kun matkailijoiden lisäksi mökeilleen saapuvat myös niin sanotut osa-aika puolankalaiset lataamaan akkuja ja rentoutumaan. Ja mikäpä täällä on ollessa, Kainuun taianomaisissa korpimaisemissa, kirkasvetisten järvien rannalla.

Kuntalaiselle Puolanka tarjoaa eväät hyvään, helppoon ja turvalliseen arkeen. Palvelut, kuten kaupat, terveyskeskus sekä sisäilmaltaan puhdas koulu, löytyvät kuntakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Vapaa-ajan aktiviteeteista huolehtivat rikkaalla tarjonnallaan muun muassa kansalaisopisto ja ympäristö, joka on kuin tehty urheilua varten.

Yrittäjät ovat kunnan kivijalka, jota kunta pyrkii tukemaan muun muassa kehittyneellä infrastruktuurilla. Puolangan haja-asutusalueet kattava valokuituverkko mahdollistaa etätyöskentelyn, mutta tarvittaessa kunnasta löytyy myös edullista liiketilaa. Yrittäjien etua ja kunnan arvon yrittäjähenkisyys toteutumista valvoo aktiivinen ja innovatiivinen yrittäjäyhdistys.

Tämä kaikki löytyy Manner-Suomen sydämestä, jylhien vaarojen kupeesta Puolangalta. Puolangalta, joka on tunnettu ennakkoluulottomasta asenteestaan ja rohkeista ratkaisuistaan – sitkeydestä selvitä omilla
Ilmoita muuttuneista tiedoista