Suomen Turisti-Info


Suomen Turisti-Info on kotimaan matkailutiedon tuottaja. Turisti-Info.fi -verkkopalvelu kokoaa yhteen kotimaan matkailun kiinnostavimmat matkakohteet ja tapahtumat, nähtävyydet ja matkailupalveluiden tarjoajat, sisältäen laajan kattauksen ajankohtaista matkailusta ja vinkkejä matkan suunnitteluun.

Mukana palvelussa on mm. kohde-esittelyjä, nähtävyyksiä, golfkenttiä, kylpylöitä, koko Suomen kattava tapahtumakalenteri sekä yritys- ja palveluhakemisto.

Turisti-Info palvelukokonaisuuteen kuuluu lisäksi Talviopas.fi -verkkopalvelu, joka on erityisesti talvimatkailuun keskittynyt palvelu.

Turisti-Info logo


Suomen Turisti-Infon www.turisti-info.fi- ja talviopas.fi-verkkopalvelut tarjoavat ajankohtaista tietoa matkailijoille. Nähtävyydet, tapahtumat, matkakohteet ja palveluiden tarjoajien ajankohtaiset tiedot löytyvät kätevästi tehokkaan hakuvalikon avulla. Lisäksi palvelusta löytyy paljon kohde-esittelyjä, lomavinkkejä ja matkailutietoa liikennetiedoista turvallisuuteen ja tärkeisiin puhelinnumeroihin.

Turisti-Infon palveluiden tiedot päivitetään yhteistyössä matkailupalveluiden tarjoajien, tapahtumajärjestäjien, kuntien ja kaupunkien sekä matkailuinfojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Haluatko tietosi mukaan Turisti-Info -palveluun?


Suomen Turisti-Info on erinomainen markkinointikanava yrityksille, joiden asiakaskuntaan matkailijoiden laaja kohderyhmä kuuluu.

Lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista saat sähköpostitse myynti@turisti-info.fi.