Suomen Turisti-Info


Suomen Turisti-Info on kotimaan matkailutiedon tuottaja. Tuotteisiin Turisti-Info.fi -verkkopalvelu, Matkailijan palvelulinja sekä Matkailijan talviopas -verkkopalvelu.

Turisti-Info.fi -verkkopalvelu kokoaa yhteen kotimaan matkailun kiinnostavimmat matkakohteet ja tapahtumat, nähtävyydet ja matkailupalveluiden tarjoajat, sisältäen laajan kattauksen ajankohtaista matkailusta ja vinkkejä matkan suunnitteluun.

Mukana palvelussa on mm. kohde-esittelyjä, nähtävyyksiä, golfkenttiä, kylpylöitä, koko Suomen kattava tapahtumakalenteri sekä yritys- ja palveluhakemisto.

 

Turisti-Info logo

 

 

Turisti-Info palvelee verkossa ja puhelimitse

 


Suomen Turisti-Infon turisti-info.fi- ja talviopas.fi-verkkopalvelut tarjoavat ajankohtaista tietoa matkailijoille sekä henkilökohtaista matkailuneuvontaa tarjoava valtakunnallinen Matkailijan palvelulinja auttaa matkailijoita akuuteissa kysymyksissä. Palvelulinja auttaa matkailijoita ympäri vuoden numerossa 0600 112 12. Asiakaspalvelun numero on 09 315 44744.

Verkkopalveluista nähtävyydet, tapahtumat, matkakohteet ja palveluiden tarjoajien ajankohtaiset tiedot löytyvät kätevästi tehokkaan hakuvalikon avulla. Lisäksi palvelusta löytyy paljon kohde-esittelyjä, lomavinkkejä ja matkailutietoa liikennetiedoista turvallisuuteen ja tärkeisiin puhelinnumeroihin.

Turisti-Infon palveluiden tiedot päivitetään yhteistyössä matkailupalveluiden tarjoajien, tapahtumajärjestäjien, kuntien ja kaupunkien sekä matkailuinfojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Turisti-Info logo

MATKAILIJAN PALVELULINJA 0600 112 12


Haluatko tietosi mukaan Turisti-Info -palveluun?


Suomen Turisti-Info on erinomainen markkinointikanava yrityksille, joiden asiakaskuntaan matkailijoiden laaja kohderyhmä kuuluu. Näkyvyyspaketit kattavat turisti-info.fi- ja talviopas.fi -verkkopalvelut sekä Matkailijan palvelulinjan 0600 112 12.

Ota yhteyttä!

Lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista saat soittamalla asiakaspalveluumme 09 315 44744, tai sähköpostitse myynti@turisti-info.fi.