Suomen Turisti-Info


Suomen Turisti-Info on kotimaan matkailutiedon tuottaja. Tuotteisiin ja julkaisuihin kuuluvat vuosittain julkaistava Matkailijan käsikirja, turisti-info.fi-verkkopalvelu, Matkailijan palvelulinja, kotimaan kartat sekä Matkailijan talviopas -kokonaisuus.

Turisti-Infon julkaisuille on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki.

 

Turisti-Info logo

 

Tuotteet ja julkaisut


Turisti-Infon matkailijan käsikirja

Matkailijan käsikirja

Matkailijan käsikirja on painettu kotimaan matkailuopas, joka ilmestyy vuosittain kesälomakauden kynnyksellä.

Tuote: Matkailijan käsikirja (2019)

Selaa vuoden 2019 Matkailijan käsikirjaa nettiversiona »

 

Turisti-Infon Matkailijan Talviopas

Matkailijan talviopas

Matkailijan talviopas kokoaa yhteen talvikauden kiinnostavimmat matkakohteet, palveluiden tarjoajat, tapahtumat, nähtävyydet ja ajankohtaiset matkavinkit. Talviopas on Lehtipisteen myyntituote.

Tuote: Matkailijan talviopas (2019)

Selaa vuoden 2019 Matkailijan talviopasta nettiversiona »

 

Turisti-Infon Matkailijan tiekartta ja aluekartta

Matkailijan tiekartta ja aluekartat

Matkakohteet, nähtävyydet ja palveluiden tarjoajat tulevat esille kätevästi Turisti-Infon kartoissa. 

Kätevän kokoinen kartta kulkee mukana hanskalokerossa tai repussa.

 

Turisti-Info palvelee myös verkossa ja puhelimitse


Suomen Turisti-Infon julkaisujen tukena toimivat turisti-info.fi- ja talviopas.fi-verkkopalvelut sekä henkilökohtaista matkailuneuvontaa tarjoava valtakunnallinen Matkailijan palvelulinja. Palvelulinja auttaa matkailijoita ympäri vuoden numerossa 0600 112 12. Asiakaspalvelun numero on 09 315 44744.

Verkkopalveluista nähtävyydet, tapahtumat, matkakohteet ja palveluiden tarjoajien ajankohtaiset tiedot löytyvät kätevästi tehokkaan hakuvalikon avulla. Lisäksi palvelusta löytyy paljon kohde-esittelyjä, lomavinkkejä ja matkailutietoa liikennetiedoista turvallisuuteen ja tärkeisiin puhelinnumeroihin.

Turisti-Infon palveluiden tiedot päivitetään yhteistyössä matkailupalveluiden tarjoajien, tapahtumajärjestäjien, kuntien ja kaupunkien sekä matkailuinfojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Turisti-Info logo

MATKAILIJAN PALVELULINJA 0600 112 12


Haluatko tietosi mukaan Turisti-Info -palveluun?


Suomen Turisti-Info on erinomainen markkinointikanava yrityksille, joiden asiakaskuntaan matkailijoiden laaja kohderyhmä kuuluu. Näkyvyyspaketit kattavat Turisti-Infon julkaisut, turisti-info.fi ja talviopas.fi -verkkopalvelut sekä Matkailijan palvelulinjan 0600 112 12.

Ota yhteyttä!

Lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista saat soittamalla asiakaspalveluumme 09 315 44744, tai sähköpostitse myynti@turisti-info.fi.