Kissojen Alkukoti ja Apu Ry

Yhteystiedot
Öllöläntie 156 B
82750 Öllölä
GSM
Kotisivut www.kissojenalkukoti.fi
Sähköposti
Yleiskuvaus
Kissojen alkukoti ja apu ry toimii Öllölän kylässä, joka sijaitsee Joensuun kunnassa Tuupovaarassa noin viiden kilometrin päästä itärajasta.
Öllölän kissatalo antaa suojan ja ruokaa kodittomille kissoille ja pyrkii löytämään niille uudet kodit. Vuosittain noin 50 kissaa löytää uuden kodin kissatalon kautta.

Yhdistystä pyörittävää eläkeläispariskunta Leena ja Risto Niemelä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä täydestä sydämestään. Kissavarauksia ja tiedusteluja voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kissakodilla voi myös piipahtaa ja tutustua kissoihin. Varmista ajoissa soittamalla, että Leena ja Risto ovat kotosalla.

Kissakodin yhteydessä toimiva kirpputori Laulava kolli ottaa vastaan tavaralahjoituksia. Tuotto menee kokonaisuudessaan löytökissojen hyväksi.

Tavaroiden tulee olla ehdottomasti ehjiä ja siistejä, jotta ne saadaan hyvin kaupaksi. Varsinkin astiat, koriste-esineet ja kissa-aiheiset tavarat vaihtavat hyvin omistajaa. Myös kotimaiset cd-levyt, dvd-elokuvat, vinyylilevyt ja kotimaiset vhs-elokuvat ovat kysyttyjä.

Kannattaa myös itse tulla tekemään löytöjä!
Ilmoita muuttuneista tiedoista