Espoon kaupunki

Yhteystiedot
Innopoli 2, Tekniikantie 14
02150 Espoo
Puhelin
Kotisivut www.visitespoo.fi
Sähköposti
Yleiskuvaus
Asukasluku: 272 000
Pinta-ala: 528 km²
Perustamisvuosi: 1972

ESPOO: ELÄMYSTEN JA INNOVAATIOIDEN KAUPUNKI

Espoo on kuin Suomi pienoiskoossa. Etelässä nautit saariston ja rannikon lumosta, kulttuurista, tapahtumista ja shoppailusta. Kun jatkat pohjoiseen, Espoo hurmaa järvillään, maalaismaisemillaan ja kartanoillaan. Pohjois-Espoossa koet erämaatunnelmaa Nuuksion kansallispuistossa.

LOMAVINKKEJÄ
• Kaksi tuntia Espoossa: Käy näyttelykeskus WeeGeessä.
• Puoli päivää Espoossa: Käy Suomen luontokeskus Haltiassa ja sen lähiluonnossa.
• Kesäpäivä Espoossa: Lähde reittiveneellä saaristoon tai samoile Nuuksiossa – voit nähdä jopa poroja. Tai nauti ensin taiteesta EMMAssa tai Gallen-Kallelassa ja nouse sitten latvuksiin Seikkailupuisto Huipussa.
• Talvipäivä Espoossa: Lumikenkäile Nuuksiossa, hiihdä Oittaalla, luistele Tapiolan Jääpuutarhassa tai suuntaa museoiden lämpöön.

MERI JA SAARISTO
Espoossa pääset merelle helposti. Saaristovene kuljettaa sinut viehättäviin ulkoilusaariin. Liiku, ui ja herkuttele Rantaraitin varrella. Lähde myös kalaan, melomaan, suppailemaan tai tyrskyveneen kyytiin. Pakkastalvina voit hiihtää, lumikenkäillä tai pilkkiä meren jäällä.

NUUKSION KANSALLISPUISTO
Nuuksion kansallispuistossa liikut monipuolisesti: harrasta ja hiljenny kaupunkilomalla tai pakkaa reppu reippaalle viikonloppuretkelle. Järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot tarjoavat täydellisen retkiympäristön metropolin kansallisaarteessa. Suomen luontokeskus Haltiassa rakastut koko Suomen luonnon helmiin.

KULTTUURI
Näyttelykeskus WeeGee ja Espoon modernin taiteen museo EMMA, Gallen-Kallelan museo sekä lukuisat festivaalit ja konsertit ovat Espoon kulttuuritarjonnan parasta antia. Myös teatterit, konserttisalit ja sirkus toivottavat sinut tervetulleeksi KulttuuriEspooseen.

LASTEN JA NUORTEN ESPOO
Espoossa viihtyy koko perhe. Täällä voit seikkailla yläilmoissa ja maan tasolla, skeitata, uida, leikkiä Angry Birds -puistoissa tai tavata oikean joulupukin ja poroja.Lisätietoa Espoon kohteista ja aktiviteeista: http://www.visitespoo.fi

Ilmoita muuttuneista tiedoista