Raahen kaupunki

Yhteystiedot
Rantakatu 50
92101 Raahe
Puhelin
Kotisivut www.raahe.fi
Sähköposti
Aukioloajat Raahen matkailuinfoAvoinna ma – pe klo 10.00 – 16.00Brahenkatu 10, 92100 Raahe

puh. 044 439 3240

matkailu (at) raahe.fi

http://www.visitraahe.fi
Yleiskuvaus
Ouvosti houkutteleva Raahe. Raahessa oikeastaan mikään ei ole sitä, mitä odottaisi, sillä nurkan takana odottaa aina uusi yllätys. Raahelaiseen sielunmaisemaan ei kuulu pitää meteliä itsestään eikä omista aarteistaan, sen vuoksi Raahe aina yllättääkin tänne tulijan. Nurkan takaa voi paljastua upea Wanhan Raahen asuinalue tai terästehtaan portti. Toiseen suuntaan kääntyessä tulijan voi yllättää sumun kietoma meri tai pieni, laadukas putiikki.

Wanha Raahe on yksi Suomen parhaiten säilyneistä puukaupungeista. Wanhassa Raahessa on noin 150 vanhaa asuintaloa ja parisataa talousrakennusta. Kyseessä on vireä kaupunginosa, mihin voit tutustua kävellen, pyöräillen tai autolla.

Meillä on täällä maailman puhtain ilma, vihreät metsät ja kirkkaat vedet ja ne ovat kaikille vapaita nauttia. Seikkaile saaristossa, retkeile vesillä ja metsäisillä poluilla. Voi hyvin, sinusta ja luonnosta pidetään huolta.

Tutustu merikaupungin, laivanvarustamisen ja kaupaunkäynnin historiaan. Henkilöt tarinoissa ovat aitoja ja pääset tapahtumien tunnelmaan niiden oikeilla paikoilla. Koe rannikkoseudun erikoisuudet, historialliset pookit. Nauti taiteesta gallerioissa ja puistoissa, kääri hihat ja luo itsesi näköistä taidetta. Kesäteatteri on olennainen osa suomalaisen kesän kokemista. Lähde lorkkimaan luonnonvesiin. Jos et vielä tiedä mitä se tarkoittaa niin kysy paikalliselta neuvoa.

Odotetuin kesätapahtuma

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät – tapahtuma järjestetään jälleen Raahessa 12.-13.7.2019!

TERVETULOA !
Ilmoita muuttuneista tiedoista