Myrskylän kunta

Yhteystiedot
Virastotie 5
07600 Myrskylä
Puhelin
Kotisivut www.myrskyla.fi
Sähköposti
Aukioloajat ma-to 9.00-16.00

pe 9.00-14.45
Yleiskuvaus
Mielenvirkistystä Myrskylästä!

Myrskylän kauniit järvet ja upeat maisemat houkuttelevat rentoutumaan.

Lenkeillä voi esimerkiksi myrskyläläisen olympiavoittaja Lasse Virénin vanhoissa harjoittelumaisemissa Lassen polulla, joka sijaitsee Supinmäellä Orimattilantien varressa, josta löytyy myös Ilmavalvontalottien muistomerkki.

Kiparkatin pururadalla voit lisäksi kesäisin lenkkeillä, ja talvisin hiihtää. Myrskylän yleinen uimaranta sijaitsee Syväjärvellä, josta löytyy lapsille leikkipaikka, ja omat eväät voi nauttia grillikatoksessa. Kirkkojärven rannalla voi pelata rantalentopalloa ja matot voi pestä matonpesupaikalla auringonpaisteesta nauttien.

Tervetuloa Myrskylään!

Myrskylän kotiseutumuseo sijaitsee vanhalla kirkonmäellä toisessa 1800-luvulla rakennetussa vilja-aitassa, jossa voi tutustua mm. maanviljelyksen historiaan. Museo on avoinna kesä-elokuun ajan sunnuntaisin klo 11.30-14.30. Keskustie 5.

Myrskylän valkoinen puukirkko on rakennettu vuonna 1803, ja kellotapuli vuonna 1772. Kirkon urut on ostettu vuonna 1875 Pietarin Katariinankirkosta. Kirkon erikoisuutena on Myrskylässä asuneiden aatelissukujen vaakunat. Keskustie 3.

Nelinkertaisen olympiavoittajan Lasse Virénin patsas vuodelta 1994 löytyy Keskustien varrelta.

Vuosittaiset tapahtumat:
-Lassen Hölkkä syyskuussa
-Kesänavaus kesäkuussa
-Pyhä yö - Taiteiden yö syyskuussa
Ilmoita muuttuneista tiedoista