Reetta

LAUANTAI, 08. MARRASKUUTA 2014
Kakkua mahan täydeltä

Pari lukioaikaista ystävääni tuli Hyvinkäältä käymään Helsingissä ja päätimme käydä katsastamassa Bulevardin Kakkugallerian. Täältä kerrotaan löytyvän "Suomen herkullisimmat ja kauneimmat kakut ja leivokset". Tämä ei ollut ainut syy, miksi suuntasimme juuri Kakkugalleriaan, olisimmehan voineet mennä mihin tahansa muuhunkin Helsingin monista kahvioista kakkupalalle. Täällä sen sijaan on kakkubuffetti, jossa reiluun 11euron hintaan saa syödä niin monta kakkupalaa kuin haluaa! Hintaan sisältyy myös kahvi/tee, jota voi santsata. 

Tarkotuksenahan oli saada mahan täydeltä kakkua, mutta en kuitenkaan saanut upotettua enempää kuin 3kokonaista palaa ja kahdesta kakusta puolet. Luultavasti söin juuri sen 11euron verran, siksi seuraavalla kerralla ottaisin ehkä buffetin sijaan yksittäisen kakkupalan. Erityiset suosikit olivat sacher- ja mansikka-raparperijuustokakut.

Kakkugalleria oli joka tapauksessa todella suloinen ja tunnelmallinen pieni kahvila. Hieman kuitenkin meidän suunnistustaidoissa petrattavaa, sillä Bulevardi ei meinannut kysymättä löytyä. ;) 

Plussat:

Kohtuullinen hinta
Herkulliset kakut
Reilun kokoiset kakut
Tunnelmallinen kahvila
Hyvä palvelu
Teemakujen laaja valikoima

Miinukset:

Helposti saattaa syödä itsensä ähkyyn
Pienemmän kokoiset kakut mahdollistaisivat erilaisten makujen maistelun
Kahvilassa ei tilaa suuremmalle porukalle

Reetta

 

MAANANTAI, 06. LOKAKUUTA 2014
Halpaa menoa!

Viime lauantaina ystäväni Porvoosta oli tulossa Helsingissä käymään ja hän oli kovana Hesarin lukijana löytänyt mainoksen Kaapelitehtaan jättikirppiksestä, jossa sitten oli meidän kovien kirppisten kiertelijöiden tietenkin pakko käydä! Kaapelitehdas sijaitsee 5minuutin kävelymatkan päässä Ruoholahden metroasemalta. Tänne kirppikselle oli kertynyt n. 180 myyjää, joten tavaraa ainakin piisasi. Lisäksi tehtaan yläkerrassa oli vintage- ja bloggarikirppis, jossa sai ihastella aivan ihania vaatteita! Kirppiksillä aina tuntuu, kuin siirtyis suoraan takasin 90-luvulle. Harmi, etten kamalasti seuraa bloggareita, niin en voinut bongata ketään tuttuja kasvoja. Nyt kuitenkin luin netistä, että paikalla olisi lauantaina pitänyt olla Mungolife (tyyliin ainut, kenet oikeesti tiiän!). Lisäksi sunnuntaina myymässä oli mm. Uino, Are you feeling fashionable?, Yes dear ja Just My Imagination.