Kukkaisviikkoja, Särkkistelyä ja lomailua!

TORSTAI, 14. ELOKUUTA 2014

Seilaamista kaupunkien välillä

Heei, oonpas ollut kiireinen, kun en oo kerennyt kuulumisiani tulla kirjottamaan! Oon kerennyt muutaman viikon aikana käymään Tampereen kukkaisviikoilla ja tietenkin Särkänniemessä, jossa just silloin oli meneillään mielenosoitukset delfinaarion lopettamisesta (näytös oli tietenkin pakko käydä sitten myös katsomassa). Pyörittin Tampereella suurimmaks osaks sisustusliikkeissä ja parilla kirpparillakin tuli käytyä.
Lisäksi kaverini vei mut Pyynikin näköalatornille, jossa syötiin must munkit. Aaaah, miten hyvää! Oltiin niinkin tamperelaisia, että käytiin myös Kauppahallissa syömässä mustaa makkaraa, dääm miksen syntynyt Tampereelle?

Mun arkeen on kuulunut myös Hyvinkäällä pyörähtäminen (sain suoritettua vihdoin autokoulun "kakkosvaiheen", jes!). Siellä kävin mm. ihanalla Usmin järvihiekkarannalla. Kaverini sanoin, tää paikka kuvastaa jotenkin niin Suomea ja suomalaisuutta. Tyyni järvi, mökkejä ja metsää.

Hyvinkää on siis kotikaupunkini ja siellä on aina yhtä ihana käydä, tulee aina niin kotoisa ja turvallinen olo. Pääsin vihdoin käymään myös keskustan Medicin Womanin terassilla juuri silloin kun siellä oli myös livebändi esiintymässä!

Tällä hetkellä jännitän muuttoa to the big capital of Finland - Helsinkiin! Nimittäin eilen just varmistu Hoasilta kämppä! Ens viikolla jo alkaakin koulu, syyskuun alkuun asti seikkailen vielä Porvoo - Helsinki väliä, kun töitäkin vielä pitäs hieman painaa. Mutta huomenna on ainakin mun kesän kohokohta, kun Weekend Festival täyttää Helsingin Kyläsaaren mahtavilla artisteilla! Huhuh, toivottavasti kerkeen toipua maanantaiaamuks töihin, viime vuonna nimittäin tulin kauheeseen flunssaan sieltä. Tällä kertaa pitää pukeutua paremmin! ;)

Hauskaa viikonloppua!

Reetta