Suomen paras kesäduuni

MAANANTAI, 18. KESÄKUUTA 2012
.. ja päivät kotona vähenee

Tulin hetki sitten Ouluun Turisti-infon päämajasta. Kotimatka meni oikein näppärästi ja turvallisesti. Kiitos siitä ah niin ihanan ratsuni, mun Nissanin. Jos totta puhutaan, ei se kyllä minun ratsuni ole. Kenen sitten? Se selvinnee myöhemmin..

Pyörittelen kamojani ees taas ja taas ees pähkäillen mitä aikuisten oikeasti tarvitsen reissuun mukaan. Usein sitä ottaa turhan paljon ylimääräistä kamaa - etenkin meillä naisilla on sitä vikaa. Jos teillä tulee mieleen hyviä vinkkejä mitä tulisi pakata mukaan, laittakaa sähköpostia  pilepirkko@turisti-info.fi

Otan myös mielelläni matkavinkkejä vastaan, joten rohkeasti vain sähköpostia tulemaan. Hyvät vinkit palkitaan, jos vain satumme kohtaamaan!
Ai niin, julkaisen numeroni täällä blogissa keskiviikkona. Saatte minut sitten kiinni reissunpäältä. Jos tulee vaikkapa tylsää, saa soitella.

Nyt tämä Pirkko laittaa nukkumaan jotta keskiviikko saapuisi nopeammin. Unessani olen jo matkalla kohti tuntematonta ja päässä soi PMMP.


"Perillä on tuolla edessämme jossain
Mennään, mutta ajetaan hiljempaa
Toivon, ettei matka loppuis ollenkaan
Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä
Ajetaan hiljempaa
Toivon, että matka jatkuu, jatkuu vaan"

MAANANTAI, 18. KESÄKUUTA 2012
H-hetki häämöttää

Ylihuomenna se alkaa, nimittäin reissu kohti tuntematonta. Lähtöetappini on Oulu, ja siitä lähden suuntaamaan himpun verran ylöspäin, varmaankin Syötteelle päin. Siitä tarkoituksenani olisi suunnata ehkä Kuusamoon josta alan pudottautua idän kautta alaspäin. Kaikista parasta tässä koko reissussa on se, että matkasuunnitelmaani ei ole painettu mustana valkoiselle, vaan se elää koko ajan.

Matkalaukkuja ei juurikaan tarvitse pakkailla, koska Suomen Turisti-info on hoitanut sen puolestani. Repusta löytyi kamerasta selviytymisoppaaseen. Valittaja.fi lahjoi minut paidoilla ja monilla muilla tavaroilla joilla varmasti selviää läpi reissun.

Vinkkinä lukijoille: Jos bongaatte minut jostain viininpunaisella Nissan Almeralla, kannattaa tulla huhuilemaan ikkunasta, sillä luvassa voi olla mitä hilipeimmät menot illan päälle - palkintojen kera!

Jos teillä on antaa hyviä menovinkkejä, matkakohteita, festivaaleja, näyttelyitä, tanssiaisia tai ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä, lähettäkää rohkeasti sähköpostia pilepirkko@turisti-info.fi.

Nähdään matkalla! Pilepirkko vaikenee.. mutta vain hetkeksi!