Matkakertomukset

Las Vegas Nevada
Alkutalvesta sain kuulla iloisen yllätyksen. Olin voittanut kahden hengen matkan "rapakon taakse" suureen Amerikkaan. Kohde oli pelikaupunki Las Vegas.
LasPalmas
Olimme viimeksi Kanarialla Las Palmasissa.Rantaviivaa oli pitkästi. Kaunis kasvillisuus, lämmintä. Sopii eläkeläisille. Ruoka oli halvempaa kuin suomessa.
Malta
Bongasimme avomieheni kanssa äkkilähtösivuilta matkan Maltaan ja samana iltana varattiin se,koska maltassa oli kaikkea mitä halusimme.
Turkki Alanya
Tästä tapauksesta on jo vuosia, mutta muistan sitä suurella lämmöllä. Olimme ensimmäistä tai toista kertaa Turkin Alanyassa.
Tartto, Viro
Läksimme nykyisen aviomieheni, silloisen poikaystäväni, kanssa Tarttoon keilareissulle. Tällöin elettiin alkusyksyä 2007.
Torremolinos, Espanja
Olimme lukioporukalla viikon Torremolinoksella Espanajassa keväällä 2008. Lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Malagaan kesti noin neljä tuntia.
Kreikka Kreeta
Nyt vähän erikoisempi matka.
Hammerfest
Olipas yksi keväinen aamu, vielä lunta etelä-Suomessakin oli maassa.
Pikkukaupunki Frankfurtin lähistöllä
Olin työnantajan kustantamalla matkalla teknisen laitteen valmistajan käyttöopastukseen. Kaikki sujui hienosti, lento ym.
Romania
Romanian matka oli mielelstäni todella sykähdyttävä kokemus. Maa ei ollut vielä turistien täyttämä eikä englantia puhunut oikeastaan kukaan.