Terhi

TIISTAI, 26. TOUKOKUUTA 2015
Musaa

 

Tässä on kaikenkorvaisille menijöille mukava iltakohde. Pystyt nauttimaan illan aikana Haydn, Pleyel, Beethoven, Dussekista

tätä ei voi sanoin kuvailla - menkää ja valaistukaa en voi ääneksi muuttua ja vaikka voisin en yhtä kauniiksi, loisteliaaksi, puhuttelevaksi, syvälliseksi, mukaansa tempoavaksi ...... Ja ja ja menkää jo!

 

 

 

THE NORDIC HISTORICAL
KEYBOARD FESTIVAL

 

Tässä on nyt savolaisille aetoa ohjelmaa

 

MAANANTAI, 25. TOUKOKUUTA 2015
Kemoralla kumet sulaa käsiin

Kemoran moottorirata on kyllä yksi nostalgisimpia paikkoja, jossa tunteet pääsevät jylläämään täydellä voimalla sisuskaluksissa kun näkee historialliset varikkotallit ja autenttisen ympäristön. Moottorin jylinä, bensiinin tuoksut ja kumin käry tuovat viimeisen silauksen kattaukseen. Ohi kiitävä moottoripyöräilijä vauhdikkaan kaasutuksen ja korviini tunkeutuvan moottorin kirmaisevan äänen saattelemana saa sisuksissani veret kiertämään kaksinkertaisella vauhdilla. Olen myyty tänne ja tähän hetkeen. Nauttiessani kaikilla aisteilla ympäristöstä on aika kulunut kuin siiivillä ja masuni ilmoittaa tankkaustarpeesta. Kävelen Kemoran kahvioon jossa sisaret ovat loihtineet mieleisen buffetin. Siinä keskustelun lomassa käy ilmi että monikaan ei enää tänä päivänä löydä perhematkailun osalta Kemoraa siten että kävisivät vaikka piipahtamassa ja näyttämässä lapsillensa moottoriurheilun suomi mekkaa. Minä suosittelen piipahtamista ja moottoriurheilun varikkopalveluiden näyttämistä jatkaville sukupolville! 

Olipa korvia huumava ja tunteisiin porautuva kokemus miehisen moottoriurheilun pariin.

Lisätietoa www.kemora.fi

 

TTTT

LAUANTAI, 23. TOUKOKUUTA 2015
Terhi rules now!

Nyt se tarttaa auto kohti Kouvolaa ja kirkkopäiviä!

mitä onkaan kirkkopäivät? 

Kaiken kansan kirkkopäivät! Jes kuulostaa lupaavalta, mitä siellä onkaa tarjolla?

kirkkopäiville osallistui 25000 persoonaa, hurja määrä ihmisiä yhdessä paikkaa. Mielenkiintoinen on ohjelma kun se alkaa verkkotekniikalla ja tiedon löytämisellä netistä - kuulostaa hyvältä. Matka jatkuu versisempiin aiheisiin Kouvolan veripelloista talvisodan rauhaan" 

Sotahistoriallisessa seminaarissa oli mukana kirjailija Teemu Keskisarja, opetusneuvos Sakari Viinikainen, Kalevi Sirén, Antero Rossi ja kirkkoherra Keijo Gärdström kaikki ansiotuneita henkilöitä alallaan.

Sitte alkaakin jytisemään Joonas Kokkosen säveltämä Viimeiset kiusaukset on suomalainen oopperaklassikko, jonka ensiesitys oli Suomen kansallisoopperassa syksyllä 1975. Tarinassa kuvataan karismaattisen saarnamiehen vaiherikasta elämää ja kamppailua 1800-luvun lopun Suomessa. Voiko olla huimempaa alkua kun New Yorkistakin tuttu ooppera?

Oopperasta olikin hyvä siirtyä keskitysleritunnelmiin pohtimaan Flossenbürgin keskistysleirillä kuolleen, kautta maailman suositun, siteeratun ja inspiroivan teologin ja vastarintataistelijan Dietrich Bonhoefferin sanomaa sekä hengellistä ja eettistä annettavaa nyky-Suomen kontekstissa. 

Voi mahdoton kuinka paljon päivillä onkaan ohjelmaa! On elokuvatekoa, pesistä, gospelia,bsyrjätymistä, kirjailijoita, yhteenkuuluvaisuutta ja joka lähtöön kaikille jotain ja lopuksi vielä naitetaan pari yhteen maailmanpyörässä! Olisipa näistä mainostettu enemmän jotta me syntisetkit olisimme päässeet nauttimaan loistavasta ja monipuolisesta ohjelmasta joita kirkkopäivöt tarjosivat. 

http://kirkkopaivat.fi/ katso lisätietoa ja tutustu lisää

http://kirkkopaivat.fi/

TTTT