Kemoralla kumi palaa

MAANANTAI, 25. TOUKOKUUTA 2015

Kemoralla kumet sulaa käsiin

Kemoran moottorirata on kyllä yksi nostalgisimpia paikkoja, jossa tunteet pääsevät jylläämään täydellä voimalla sisuskaluksissa kun näkee historialliset varikkotallit ja autenttisen ympäristön. Moottorin jylinä, bensiinin tuoksut ja kumin käry tuovat viimeisen silauksen kattaukseen. Ohi kiitävä moottoripyöräilijä vauhdikkaan kaasutuksen ja korviini tunkeutuvan moottorin kirmaisevan äänen saattelemana saa sisuksissani veret kiertämään kaksinkertaisella vauhdilla. Olen myyty tänne ja tähän hetkeen. Nauttiessani kaikilla aisteilla ympäristöstä on aika kulunut kuin siiivillä ja masuni ilmoittaa tankkaustarpeesta. Kävelen Kemoran kahvioon jossa sisaret ovat loihtineet mieleisen buffetin. Siinä keskustelun lomassa käy ilmi että monikaan ei enää tänä päivänä löydä perhematkailun osalta Kemoraa siten että kävisivät vaikka piipahtamassa ja näyttämässä lapsillensa moottoriurheilun suomi mekkaa. Minä suosittelen piipahtamista ja moottoriurheilun varikkopalveluiden näyttämistä jatkaville sukupolville! 

Olipa korvia huumava ja tunteisiin porautuva kokemus miehisen moottoriurheilun pariin.

Lisätietoa www.kemora.fi

 

TTTT