Terhakka Toimelias Tolokku Tiukka Tarmokas Terhi alkaa toteuttamaan teidän märkiä matkapäiväunia :)

LAUANTAI, 23. TOUKOKUUTA 2015

Terhi rules now!

Nyt se tarttaa auto kohti Kouvolaa ja kirkkopäiviä!

mitä onkaan kirkkopäivät? 

Kaiken kansan kirkkopäivät! Jes kuulostaa lupaavalta, mitä siellä onkaa tarjolla?

kirkkopäiville osallistui 25000 persoonaa, hurja määrä ihmisiä yhdessä paikkaa. Mielenkiintoinen on ohjelma kun se alkaa verkkotekniikalla ja tiedon löytämisellä netistä - kuulostaa hyvältä. Matka jatkuu versisempiin aiheisiin Kouvolan veripelloista talvisodan rauhaan" 

Sotahistoriallisessa seminaarissa oli mukana kirjailija Teemu Keskisarja, opetusneuvos Sakari Viinikainen, Kalevi Sirén, Antero Rossi ja kirkkoherra Keijo Gärdström kaikki ansiotuneita henkilöitä alallaan.

Sitte alkaakin jytisemään Joonas Kokkosen säveltämä Viimeiset kiusaukset on suomalainen oopperaklassikko, jonka ensiesitys oli Suomen kansallisoopperassa syksyllä 1975. Tarinassa kuvataan karismaattisen saarnamiehen vaiherikasta elämää ja kamppailua 1800-luvun lopun Suomessa. Voiko olla huimempaa alkua kun New Yorkistakin tuttu ooppera?

Oopperasta olikin hyvä siirtyä keskitysleritunnelmiin pohtimaan Flossenbürgin keskistysleirillä kuolleen, kautta maailman suositun, siteeratun ja inspiroivan teologin ja vastarintataistelijan Dietrich Bonhoefferin sanomaa sekä hengellistä ja eettistä annettavaa nyky-Suomen kontekstissa. 

Voi mahdoton kuinka paljon päivillä onkaan ohjelmaa! On elokuvatekoa, pesistä, gospelia,bsyrjätymistä, kirjailijoita, yhteenkuuluvaisuutta ja joka lähtöön kaikille jotain ja lopuksi vielä naitetaan pari yhteen maailmanpyörässä! Olisipa näistä mainostettu enemmän jotta me syntisetkit olisimme päässeet nauttimaan loistavasta ja monipuolisesta ohjelmasta joita kirkkopäivöt tarjosivat. 

http://kirkkopaivat.fi/ katso lisätietoa ja tutustu lisää

http://kirkkopaivat.fi/

TTTT