Kuuma kesä '85

TIISTAI, 25. KESÄKUUTA 2013

ROK ROK, manserok! Ja rantatournee part 2.

Pyynikki vaan on niin mahtis paikka, että taas mää olin siä. Lupaan, etttä enää ei sitte tuu Pynsä-päivityksiä, ainakaan ihan kauheesti. Nymmää olin ekaa kertaa Pyynikin kesäteatterissa, siä meni manserock-musikaali Kuuma Kesä '85. Eli samaa ilmiöö kun Tampereen työväenteatterin Vuonna 85, Vuonna 85-remix, ja tehtiinhän tosta just leffakin, nimi oli (yllätyksellisesti) Vuonna 85. Teatterihommat on ollu hauskoja, leffaa en oo nähnyt.

Tässä kesäteatterin esityksessä oli eri tarina, mutta taattua huumoria, ehtaa Tampereemmurretta ja kasarimeininkiä! Vaikka itte oonkin 90-luvun tuotantoo niin kyllä ne jutut ihan ymmärsi ;) Ja ympäristönä teatteri oli ihana, ympärillä pelkkää vihreyttä ja alhaalla Pyhäjärvellä vaan laivat ja veneet lipu ohitte. Aijjai, esityksestä ja miljööstä tuli ihan kesäfiilis!Pyörivä katsomo toi hommaan oman ulottuvuutensa, musta se oli mahtava. Siinä oli kattokin, joten pieni sade ei ois haitannu. Meillä oli kyllä onneks ihan täydellinen keli.

Olihan toi esitys ny hauska! Muutama hahmo oli ihan ylitte muiden, niinkun amerikkalainen vanha rokkistara Rennie Salvequick Jonhson, Komisario Peppone ja kaikenkokenut elämysmatkailija Sherpa. Muhun uppos toi kokonaisuus ja musapuoli ku sulaan voihin, huomas muistavansa monien biisien sanat alusta loppuun asti. Myös englanninkieliset väännökset Popedan hiteistä oli huvittavia. Mutta jos Eput, Popeda tai Juice ei kolahda yhtään niin sitten en ehkä suosittele..

Esityksen mainosjuliste

Oltiin teatterin jälkeen niin kesäsissä tunnelmissa, että päätettiin kaverin kans näytöksen jälkeen pulahtaa viä pikku iltauinnille Pyhäjärveen. Meillä mitään uikkareita ollu, mutta mitäs niistä, alusvaatteet ajaa saman asian..! Ihan nakuileen ei alettu, koska rannalla oli viä sevverran paljon porukkaa. Vesi oli yllättävän lämmintä, siellä pysty lilluun pidempäänkin, ah :) Nää on näitä ihania kesäjuttuja joita talvella sitten ikävöi. Mut Pyynikillä on paljon lääniä: löytyy nurmikkoo, pari hiekkarantaa, beach-kenttiä ja Jalkasaari kallioineen. Kutupuskia on kans ihan tarpeeks, jos haluu alkaa hempeileen. Vieressä on tenniskentät, ja niiden yhteydessä kahvio ja vessat. Ja ihan rannassa näytti olevan jäätelöpytinki. Ja pukkarit löytyy. Ja ja...Toinen ranta on ainakin pitkälle matala, eli sopii hyvin myö lapsille. Ainut miinus (?) on, että hellepäivänä paikka on kyllä täys porukkaa. Pyynikistä tykkää siis muutki ku mää.....


     

Iltauinti=parhautta! Sen jälkeen ei enää jaksanutkaan vetää päälle nahkeita legginsejä, kengistä puhumattakaan.