Lavatanssit Lammassaaressa

TIISTAI, 02. SYYSKUUTA 2014

Isle of Sheep

Viime lauantaina kävin itselleni hyvinkin erikoisessa tapahtumassa, nimittäin oikein kunnon vanhan ajan lavatansseissa. Paikkana oli Lammassaari, jossa järjestettiin loppuunmyyty Isle of Sheep.

Kaveri tosiaan pyysi mua tuonne tapahtumaan ja koska kaikki uusi kiehtoo mua, kuin timantit harakoita, päätin käydä katsastamassa mistä oikein oli kyse. Muistatteko kun kirjoitin tämän postauksen? Tapahtuma järjestettiin juuri tuolla Lammassaaressa, pitkospuiden päässä, punaisessa pirtissä. Alkuiltana ihasteltiin auringonlaskua rannassa, josta sitten siirryttiin itse pirttiin, jossa oli oikein kunnon tanssit menossa! Paikalla oli esiintymässä live bändi, Vallilan Tango ja myöhemmin illalla DJ Vilunki, kasvisruokaa ja muita herkkuja sai perinteisestä buffetista.

Osa jengistä oli pukeutunut oikein vanhan ajan lavatanssimekkoihin ja miehiltä löytyi perinteisempää pukua. Jotenkin todella sympaattista! Paikka oli kauniisti valaistu lyhdyillä ja valoilla ja tunnelma oli katossa. Yöllä suunnistettiin sitten taskulamppujen avulla pois pitkospuita pitkin ja jatkettiin iltaa aina niin mahtavaan Yökyöpeliin, joka ei taaskaan pettänyt! Allekirjoittanutkin taisi päätyä laulelemaan Ressu Redfordia, vaikka vannoin, ettei mua saa mikin päähän kirveelläkään. Never say never!