Ravintola Story

SUNNUNTAI, 10. ELOKUUTA 2014

Etelärannassa

Viime viikolla sovin lounastreffit ystäväni kanssa ravintola Storyyn, josta mainitsin hieman jo tässä postauksessa. Ravintola Story sijaitsee siis uudistetussa kauppahallissa Etelärannassa ja tarjoilee nälkäisille stadilaisille mutkatonta halliruokaa.

Ravintola Storyssa on jotenkin tosi leppoisa tunnelma, ystävällinen ja iloinen henkilökunta ja mielestäni vähän sellainen Tukholma fiilis. Tiedättekö, kun Stokiksessa on niitä ihania kahviloita rakennettuina valoisiin ja korkeisiin tehdashalleihin – Storyssa on just jotain sellasta tunnelmaa.

„Story tarina alkoi, kun me neljä ystävystä päätimme tuoda unelmamme ja ammattitaitomme yhteen. Teemu Aura pyörittää keittiötä, Markus Hurskainen johtaa leipomoa ja viineistä sekä palvelusta vastaavat Matti Sarkkinen ja Anders Westerhom. Rakastamme käsityötä ja laatua, ja sitä Story kaikessa yksinkertaisuudessaan ilmentää. Storyssa yhdistyvät aito helsinkiläisyys ja eurooppalaisten kauppahallien tunnelma.“

Me päädyttiin ystävän kanssa ottamaan tonnikalasalaatit, mutta arvoin pitkään myös kermaisen lohikeiton ja risoton välillä. Salaatti osoittautui nappivalinnaksi ja molemmat kauhottiin se parempiin suihin ennätysvauhtia. Päädyttiin istumaan Storyn terassille, josta aukeni näkymä Kauppatorille ja maailmanpyörään, en valita!

 

Story on auki myös perjantaisin ja lauantaisin, kun muu kauppahalli on kiinni!