Uudistettu Kauppahalli

TORSTAI, 17. HEINÄKUUTA 2014

Helsingin Vanha Kauppahalli

Helsingin Vanha kauppahalli sijaitsee Etelärannassa ja se on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Reilun parinkymmenen kauppiaan valikoimaan kuuluvat niin juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät kuin myös leivokset sekä mausteet, kahvit ja tee.

Vanha Kauppahalli oli pitkään remontissa ja se avattiin uudelleen kesäkuun alussa. Itse pyörähdin Kauppahallissa viime viikolla ja täytyy kyllä sanoa, että uudistus on todella onnistunut. Yleisilmettä oli siistitty ja silmään osui etenkin hallin keskellä olevan suuri, valoisa kahvila ”Cafe Story”. Story on lämmintä tunnelmaa ja ensiluokkaista palvelua tarjoava pohjoismainen kahvila-ravintola ja se pyrkii toimimaan helsinkiläisten toisena olohuoneena. Kauppahallin pihalle oli myös levitetty pienimuotoinen terassi, jossa on mukava lukea lehteä ja nauttia aamukahvia.

Kauppahallin tarjottavat ovat ensiluokkaisia ja itselleni tuottikin vaikeuksia olla ostamatta kaikkea! Jos Kauppahalliin saataisiin vielä Norisushi (Helsingin paras sushiravintola), joka palveli hallissa ennen remppaa, niin Kauppahalli olisi mielestäni täydellinen kulinaristin paratiisi.

Ps. Jos et löydä hallista tarvittavaa, niin kannattaa kysäistä josko kauppiaat olisivat ystävällisesti valmiita toimittamaan haluamaasi tuotetta tilauksesta!