Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä

Näyttelykeskus Weegee, Ahertajantie 5
02100 Espoo
Puhelin

Puhelin

Y-tunnus
000000-0

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Lelumuseo Hevosenkenkä on suljettu uudistuksen vuoksi. Tervetuloa uudistettuun Lelumuseoon, leikin ja lelun ihmemaahan arviolta keväällä 2022!

* * *

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä on leikkikulttuurin museo, joka esittelee leluja ja leikkitilanteita 1900-luvun alusta nykypäivään. Museossa pääset tutustumaan myös suomalaisen lelun historiaan ja vuosittain vaihtuviin erikoisnäyttelyihin. Tervetuloa koko perheen museoon!

Perusnäyttelyssämme Laiva on lastattu leluilla pääosassa on leikki. Museossa voi nähdä kullekin vuosikymmenelle tyypillisiä leluja, hauskoja harvinaisuuksia ja itse tehtyjä mielikuvituksen tuotteita. Näyttelyä kiertämällä pääsee kurkistamaan menneiden aikojen lasten- ja nuorten leikkeihin, pohtimaan leikin merkitystä ja muistelemaan oman lapsuutensa lempileluja. Tai näkemään niitä leluja, joita ei koskaan saanut vaikka olisi halunnut.

Lelumuseo Hevosenkenkä järjestää vuosittain myös erikoisnäyttelyitä leluihin tai lastenkulttuuriin liittyvistä teemoista.

Museokauppa

Suomen Lelumuseo Hevosenkengän museokauppatuotteet ovat myynnissä Näyttelykeskus WeeGeen museoiden yhteisessä museokaupassa EMMA Shopissa (1. kerros, vapaa pääsy). Valikoimiin kuuluu muun muassa suomalaisia puuleluja, hauskoja lautapelejä ja pieniä muistoesineitä. Museokaupassa on myös myytävänä laaja joukko leikkikaluista ja lastenkulttuurista kertovaa kirjallisuutta. Myytävät tuotteet vaihtelevat museon erikoisnäyttelyn teeman mukaisesti.

Tule tekemään persoonallisia lahjalöytöjä!


Osoite: Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Espoo.
www.lelumuseohevosenkenka.fi

Tuotteet ja palvelut

Opastuksia ja työpajoja kaikenikäisille! Järjestämme museossa myös lasten syntymäpäiväjuhlia.

Facebook

Kuvat