Stentorp lammastila

Skråbbontie 222
21610 Kirjala
GSM

Aukioloajat
ma-su:
12:00–16:00
Y-tunnus
0687277-4

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Stentorp lammastila
Kasvatamme tilallamme suomenlampaita. Suunnittelen ja teen yhdessä taitavien kutojieni kanssa Stentorp hienovillalangasta neuleita ja muita villatuotteita. Lampaiden taljoista valmistamme turkisliivejä, korvalappuja sekä paljon muuta.

Kaikki tuotteemme teemme käsityönä, tarvittaessa mittojen mukaan. Malleissani näkyvät monen eri kulttuurin neuleperinteet sekä tietenkin rakkauteni Suomen ainutlaatuiseen saaristoon.

Lampaamme laiduntavat suurimman osan vuodesta asumattomilla saarilaitumilla, juovat merivettä ja syövät monipuolisesti. Pihassa on aina pieni katras piha-alueita syömässä, vierailijoita ja paimenkoiraesityksiä varten.

Käsityönäyttely/tilakauppa on auki kesäisin joka päivä 12-16, muulloin sopimuksen mukaan.

Vuokramökki
Tämän lähempänä merta ei enää voi mökkeillä!
Etäisyyttä mökin rappusilta veteen noin 5 metriä, riippuen veden korkeudesta! Nauti laskevasta ilta-auringosta mökin pihalta ja puulämmitteisestä rantasaunasta. Lapsille on turvallinen matala hiekkaranta jonka reunamilla lampaatkin välillä oleilevat.

Mökissämme on kaksi huonetta ja keittiö-nurkkaus sekä avotakka. Vuoteita on neljälle aikuiselle ja kaksi vähän pienempää (170cm) sänkyä. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan, mutta vuokraamme niitä 10€ hintaan.

Hyvät mahdollisuus kalastaa välittömässä läheisyydessä. Veneesi saat turvallisesti kiinni laituriimme ja poijuumme.

Heikki Vendelin Galleria

Taidetta ja paimennusta

Stentorp -lammastilan isäntä Heikki Vendelin maalaa tauluja ja kuvaa lähinnä luonto-aiheisia kuvia. Aiheensa hän löytää ympäröivästa luonnosa, vuodenaikojen vaihteluista, lintujen ja perhosten lennosta ym.

Näyttely on Stentorpin tiloissa ympäri vuoden. Tule tutustumaan!

TERVETULOA!

Tuotteet ja palvelut

mökinvuokraus lampaanvilla- ja turkistuotteet, tilakauppa

Ajo-ohje

Stentorp sijaitsee ainutlaatuisen rikkaan luonnon ympäröimänä Paraisilla, Turun Saaristossa n. 20 km Turusta.

Facebook

Kuvat