Sponsori.fi

Y-tunnus
1928657-1

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Yritysten kanssa tehtävä yhteistyö on suomalaisen urheilun rahoituksessa ratkaisevassa asemassa. Sponsoritoiminnalla varmistetaan laadukkaan valmennusjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen, toimivat harjoitusolosuhteet ja riittävä panostus huippu-urheilijoiden ja nuorten lupausten uraan ja urakehitykseen.

Yrityksille sponsorointi on hyvä keino vahvistaa ja kehittää yritysidentiteettiä, tukea markkinointia sekä viestiä yhteistyökumppaneille ja eri sidosryhmille vastuullisesta yhteiskunnallisesta toiminnasta.

Sponsori.fi-palvelun sponsorina voit tukea niin junioritoimintaa, urheiluseuratoimintaa, yksittäisiä huippu-urheilijoita kuin joukkuelajeja. Voit myös osoittaa tuen lajiliitolle, joka käyttää tuen haluamallaan tavalla.

Ryhtyessäsi sponsoriksi Sponsori.fi-palvelun kautta hankit yrityksellesi positiivista medianäkyvyyttä ja lunastat paikkasi huippu-urheilun sisäpiirissä kehittäen sidosryhmätoimintaasi. Voit hyödyntää sponsoritoimintaa yrityksesi markkinointimateriaaleissa ja saat yrityksesi tiedot myös näyttävästi esille Sponsori.fi-sivustolle.

Sponsori.fi on kannattava ja helppo tapa ottaa yhteistyö urheilutoiminnan kanssa osaksi liiketoimintaa.