SiivousVelhot

Juho Rissasenkatu 21
70500 Kuopio
Puhelin

Palvelunumero

GSM

Aukioloajat
8-18 ja sähköpostilla 24h
Y-tunnus
1984824-7

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Siivousvelhot toteuttaa siivouspalveluita Kuopion talousalueella ahkerien ja väsymättömien naisvelhojen avulla. Siivoojilla ja siivoojilla on eroa! Meiltä saat oikeaa siivouspalvelua, johon olet aina tyytyväinen!

Kodin puhtaus on meille sydämen asia ja teemme aina ensin ilmaisen kartoituskäynnin, jossa määritellään siivousalueet ja siivoustavat.

Palvelut toteutetaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii, olitpa paikalla tai et. Siivoupalvelumme toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Velhoilla on 100% vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus asiakkaiden asioista. Meillä on kattavat vastuuvakutukset, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisista vahingoista.

Siivous voi olla kertaluonteinen tai säännöllisesti toistuvaa. Pyrimme aina siihen, että joka kerta sama henkilö tai sama tiimi on kotonasi, joten he tuntevat tarpeesi ja tiedät aina kuka asuntoasi hoitaa.

Voit aina halutessasi pyytää lisäpalveluita kotiisi, olipa kyse jääkaapin pesusta, petivaatteiden vaihtamisesta, pyykinpesusta tai ihan mistä vain.

Tuotteet ja palvelut

Kotisiivous
Voimme sopia ensimmäisen tutustumiskerran -25% alennuksella Kuopion alueella

Ensimmäisellä kerralla näemme kuinka paljon aikaa menee siivoukseen ja mikä on asiakkaan haluama siivoustaso. Kun asiakas on todennut siivouksen sopivaksi teemme ylläpitosiivoussopimuksen ja sovimme aikataulut.

Kodin peruspaketti:
Lattioiden ja mattojen imurointi
Lattian kosteapyyhintä
Tasojen ja pintojen pyyhintä
Keittiön tasojen ja vedinten pyyhintä
Kylpyhuoneen ja saunan imurointi ja kosteapyyhintä
Ovien vedinten ja valokatkasijoiden pyyhintä
Wc puhdistus
Sohvien ja tuolien imurointi ja pyyhintä
Erikoissiivoukset sovitaan aina erikseen, mutta teemme sovittaessa myös:
Ikkunoiden pesut
Jääkaapin pesu
Uunin puhdistus
Suursiivoukset
Höyrypesu siivoukset
Desifiontisiivoukset
Petivaatteiden vaihto
Silittäminen
Pyykinpesu
Viemäreiden puhdistukset
Tuhkien poistaminen

Muuttosiivous
Tarjoamamme muuttosiivous sisältää joko kaiken tai sen mitä haluat:

Lattiat pyyhitään
Maalatut seinät pyyhitään nihkeällä liinalla, tahrat poistetaan
Ikkunat pestään/pyyhitään mikrokuituliinalla sisäpuolelta (ikkunoissa on pääasiassa sormenjälkiä)
Keittiön tasot pyyhitään
Keittiökaappien ovet pyyhitään ulkopuolelta
Hella pyyhitään ulkopuolelta
Jääkaapin ovet pyyhitään ulkopuolelta
Kylpyhuone ja WC-tilat pestään
Teemme sovittaessa myös:

Ikkunoiden pesut
Uunin puhdistus
Jääkaapin pesu
Pakasteen sulatus ja puhdistus
Desifiontisiivoukset
Viemäreiden puhdistukset
Tuhkien poistaminen
Viemme tarvittaessa myös vanhat kalusteet ja tavarat kierrätykseen tai jätekeskuksiin

Kotitalousvähennys
Olet oikeutettu vuosittain maksimissaan 3500 euron kotitalousvähennyksen kotona tai vapaa-ajan asunnolla teeteyn siivoustyön kustannuksista. Vuonna 2022 vähennysprosentti on 60% eli sinun maksettavaksi jää vain 40% kokonaissummasta. Vähennys on henkilökohtainen, joten samassa taloudessa asuvat voivat tehdä molemmat vähennyksen omassa verotuksessaan ja hyödynnettävissä oleva summa on kaksinkertainen.

Eli 100 euron siivouspalvelu tulee maksamaan sinulle vain 40 euroa. Kotitalousvähennyksen voi ilmoittaa takautuvasti verottajalle 5 vuoden ajan, jos on sattunut unohtumaan.

Esimerkkitapaus 1
Pulkkisen vanhemmat, Tanja ja Henri, ovat työssä käyviä aikuisia ja heillä on kaksi lasta sekä lemmikkinä koira. Perhe asuu noin 190m2 kokoisessa omakotitalossa ja Siivousvelho käy heillä tekemässä koko päivän siivouksen joka keskiviikko. Siivousvelho imuroi, pyyhkii pölyt pinnoilta, poistaa roskat sekä moppaa lattiat, siivoaa wc-tilat ja kylpyhuoneen. Työ ei vie ylimääräistä aikaa, sillä perhe on järjestänyt lelut ja muut tavarat etukäteen omille paikoilleen. Tälle palvelulle jää kotitalousvähennyksen jälkeen hintaa vain 125 euroa.

Esimerkkitapaus 2
Neppilän Paavo ja Anni ovat eläkeläisiä ja asuvat viihtyisässä kaksikerroksisessa 120m² omakotitalossa. Eläkkeellä he ovat päättäneet keskittyä ystäviin ja harrastuksiin antaen Siivousvelhojen pitää kodin puhtaana. Paavon ja Annin kanssa on tehty vuosisopimus kahden viikon välein hoidettavasta kotisiivouksesta.
Siivousvelho tekee asuntoon perussiivouksen, kuten imuroi, pyyhkii pölyt pinnoilta, kostealla lattiat ja siivoaa wc-/kylpyhuonetilat sekä joka toisella käynnillä saunatilat. Yhden puolipäiväisen siivouskerran hinnaksi jää kotitalousvähennyksen jälkeen 63 euroa.

Esimerkkitapaus 3
Riku asuu yksin 38m2 kerrostaloyksiössä ja on todennut, että siivoaminen ei ole todellakaan hänen lempipuuhaansa. Saatuaan kerran vanhemmiltaaan lahjaksi siivouslahjakortin ja Siivousvelhon käytyä hän hoksasi, että voisi tilata siivouksen aina silloin tällöin. Riku tilaa tarvittaessa Siivousvelhon tekemään kodin perussiivouksen. Kotitalousvähennyksen jälkeen siivouskerralle jää hintaa vain 50 euroa.

Kuvat