Sagarmatha

Peltolantie 2
01300 Vantaa

Peltolantie 2
01300 Vantaa
Puhelin

GSM

Aukioloajat
arkisin klo 10.30 - 22, viikonloput ja pyhät klo 12 - 22
Y-tunnus
2277997-5

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Tervetuloa Ravintola Sagarmathaan kokemaan ainutlaatuinen ja loistelias Nepalilainen kulttuuri sekä nauttimaan Nepalilaisista kulinaarisista rikkauksista Vantaan Tikkurilan keskustaan.

Ravintola tarjoaa huipputason kokin valvonnassa valmistettuja herkullisia Nepalilaisia aterioita, jotka ovat tarkkaan valittu kuvastamaan Himalajan makuja ja tyyliä. Ravintolaan voi tehdä varauksia juhlia, perhetapahtumia tai vaikka liikeneuvotteluja varten. Nautit meidän tyylikkäästä ja arvokkaasta kattauksestamme, joka koostuu puhtaasta Nepalilaisesta kulttuurista sekä Himalajan terveellisistä ja maukkaista aterioista rauhallisessa ja nautinnollisessa ympäristössä.

Nepalilainen ruoka on yhtä monipuolista kuin Maa itsekin. Nepalilaiset reseptit ovat nopeita valmistaa hyviä syödä. Nepalilainen ruoka on kuuluisaa sen korkeiden ravintoarvojen ja erinomaisen maun johdosta. Vaikka Nepalilainen ruoka on hieman alkeellista se ei todellakaan kärsi mauttomuudesta, koska valmistuksessa käytetään laajasti mausteita kuten inkivääriä, valkosipulia, korianteria, pippuria, kuminaa, chiliä sinappiöljyä ja voita.

Facebook

Kuvat