Ravintola Raatihuoneen Kellari

Hallituskatu 9 A
28100 Pori
Puhelin

GSM

Y-tunnus
1074575-1

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Raatihuoneenkellari on ainutlaatuinen, tunnelmaltaan kansainvälinen ruokaravintola. Ravintola sijaitsee arkkitehti E.C. Engelin suunnitteleman ja vuonna 1841 rakennetun Porin Raatihuoneen arvokkaissa tiloissa, keskellä kauneinta Poria.

Keittiömme on tunnettu hyvästä ja monipuolisesta tarjonnasta.
Yritysasiakkaat, perhejuhlien järjestäjät, sekä kaikki hyvän ruoan ystävät löytävät valikoimistamme sopivan vaihtoehdon. Tarjolla on aina tuoretta kalaa, riistaa ja kauden herkkuja, päivittäin vaihtuva lounaslista ja monipuolinen kala - salaattipöytä.

Tilat:
Ravintola Raatihuoneenkellari tarjoaa tilat 110:lle hengelle, pääsalissa on paikkoja 55, Kannu-salissa 30 ja Prikka-salissa 25. Yläkerrassa sijaitsevat juhlakabinetit ovat 12:sta ja 25:lle hengelle.

Raatihuoneenkellarin lisäksi käytössämme on tilat ydinkeskustassa kävelykadun varrella sijaitsevassa Promenadikeskuksessa. Cafe Promenadin 80 asiakaspaikan lisäksi Promenadikeskuksen aulatiloissa voidaan järjestää esim. cocktail yms -tilaisuuksia 50-700:lle hengelle.

Catering:
35 vuoden kokemuksella järjestämme laadukasta juhlapalvelua yrityksille sekä yksityisille. Tilaisuuden luonne voi olla esim. häät, merkkipäivät, cocktail-tilaisuudet, pikkujoulut ja avajaiset
Klikkaa kuva suuremmaksi

Vuokraus:
Vuokraamme myös edullisesti telttakatoksia, kalusteita sekä astioita. Vuokraamalla teltat juhliisi varmistat tilaisuuden onnistumisen säällä kuin säällä. Vuokrattavat tuotteet voit joko noutaa itse tai tilata kuljetuksen ja pystytyksen.

TERVETULOA !