Ränssin Kievari

Kuikantie 598
41140 Kuikka
Puhelin

Y-tunnus
0677234-3

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Majoitus Ränssin Kievarissa

Ränssin Kievarin majoituspalvelut sijaitsevat järven rannassa, mahtavassa maalaismaisemassa. Täällä pääset nauttimaan luonnon rauhasta, olipa kyseessä sitten perhejuhla, lomanvietto tai yrityskekkerit.
Puhdasta ja lämminhenkistä palvelua

Meille lämmin asiakaspalvelu ja hyvin siivotut huoneet ovat kunnia-asioita, joista pidämme kiinni. Paikat ovat aina siistissä kunnossa ja palvelu pidetään asiakaslähtöisenä sekä ihmisläheisenä. Meillä myös liikuntarajoitteiset on huomioitu erikoispalvelulla.

Yöpyminen upeassa miljöössä

Yöpyminen onnistuu 1, 2 tai 3-4 hengen huoneissa. Majoitus sisältää aamiaisen.

Ravintola miljöön mukaan

Ränssin Kievarin ravintola tarjoaa miljööseen sopivaa maukasta kotiruokaa. Meiltä saat niin lounasta kuin erikoismenujen ruokaa. Isänpäivän menu tai jouluruoka tarjoillaan joka vuosi. Maukasta ruokaa on aina tarjolla sesongista riippumatta.

A-oikeudet ja maalaismaisema

Tule nauttimaan mahtavasta ympäristöstä ja luonnosta Ränssin Kievarin ympärillä. Ränssin Kievari sijaitsee järven rannassa kauniissa maalaismaisemassa. Meidän suussa sulava menu sopii loistavasti suomalaiseen arkeen ja idylliin.

Pitopalvelu 200 henkilölle

Ränssin Kievarin pitopalvelu toimii sen omissa tiloissa erilaisiin tilaisuuksiin. Meiltä onnistuvat menut niin perhejuhliin kuin yritysten virkistystilaisuuksiin tai koulutuksiin.

Meillä järjestät perhejuhlat, kuten:

Häät
Hautajaiset
Ristiäiset
Rippijuhlat

Kokoustilat ja ruokaa yritysten tarpeisiin

Myös yritystapahtumat ja niiden ruokailut onnistuvat erinomaisesti. Kokous- ja koulutuspalveluiden tai virkistysreissujen pidot suunnitellaan yritysasiakkaan toiveiden mukaan.

Tervetuloa!

Ajo-ohje

https://www.fonecta.fi/kartat/Kuikantie+340+Jyväskylä

Kuvat