Pitkäsen Maalaisjuustola

Kiviperäntie 80 A
93800 Kuusamo
Puhelin

Y-tunnus
2995607-3

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Pitkäsen maalaisjuustolan tuotteet

Jogurtit valmistetaan alusta loppuun sinisen Suininkijärven rannalla. Onnellisten lehmien maito jalostuu Pitkäsen Maalaisjuustolassa pehmeän täyteläiseksi jugurteiksi.
Erikoisuutena on säilörehun valmistukseen ei käytetä muurahaishappoa ja eikä mitään muutakaan säilöntäainetta.


Jogurtit

Jogurtimme on pehmeää, mietoa ja ainutlaatuista. Jogurtti on pastöroitu
ei homogenoitu.

Valikoimassa laktoositon luonnon jogurtti, maustamaton maalaisjogurtti ja ainutlaatuinen Kuusenkerkkäjogurtti mitä ei kukaan muu valmista.

-Maailman parasta jogurttia, sanoi kaupassa tyytyväinen asiakas.
Maista ja Nauti.

Ternimaito

Ternimaito on heti lehmän poikimisen jälkeen eriytyvää maitomaista nestettä, jota lypsetään 2-3 vuorokauden ajan. Ternimaidosta valmistuu herkullisia tuotteita kuten uunijuustoa, lettuja sekä pannukakkua. Ternimaitoamme ei ole aina saatavilla, koska se riippuu maidon laadusta ja juoksettumisesta.


Leipäjuusto

Meillä on valmistettu leipäjuustoa 1990-luvun puolivälistä lähtien, jonka aloitti tilan vanha emäntä Taimi Pitkänen. Ensimmäinen juustola rakennettiin vuonna 1996 asiakkaiden pyynnöstä ja tarpeesta tilalle.

Nyt on seuraavan sukupolven aika ja seuraavien investointien. Oiva ja Pauli Pitkänen investoivat vuonna 2012 uuteen juustolaan, jolla varmistetaan tuotteiden laatu. Leipäjuuston valmistus lopetettiin syksyllä 2018 ja nyt keskitymme jogurtin valmistukseen.

Tuotteet ja palvelut

-laktoositon luonnonjogurtti
-kuusenkerkkäjogurtti
-maustamaton jogurtti
-ternimaitoa (kysy saatavuus etukäteen)

Kuvat