Mikolan Mökit

Kulmakuja 2 B 5
32800 Kokemäki
Puhelin

Y-tunnus
000000-0

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

MIKOLAN MÖKIT

Keskellä Satakuntaa Kokemäellä, aivan 2-tien tuntumassa, 100km Turusta, 90 km Tampereelta ja alle 200km Helsingistä, sijaitsee kaksi oivallista ja edullista mökkiä, jonne paeta arkipäivän kiireitä. Tutustu vaihtoehtoihimme alla ja tule maaseudun rauhaan.

Leinosen torppa;
Leinosen Torppa: (vuokrataan 1.5.-30.9. välisenä aikana) 100-vuotias hirsirakennus sijaitsee metsän reunassa, etelään suuntautuvalla tontilla.

Torpan tilat koostuvat kahdesta makuukamarista ja tilavasta tuvasta, jonka varusteisiin kuuluu, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, keittolevyt, astiat sekä kaupungin vesi. Torpalla on myös tv ja radio.

Tiloissa voi yöpyä 6 henkilöä ja niissä on myös sähkölämmitys

Torpan pihapiiristä löytyvät sekä puulämmitteinen sauna, että perinteinen savusauna (lämmitetään tilauksesta), grillikatos, leikkimökki, vesiwc sekä puucee.

Pihapiirissä voit pelailla pihapelejä, lainata polkupyöriä, poiketa sienimetsään ja nauttia luonnon rauhasta.

Lisämajoitustilana voit vuokrata käyttöösi tunnelmallisen Aitan. Vuodepaikat 4 hlö:lle.

1800-luvulta peräisin oleva Harjun Tila;
on peruskorjattu 2009 vanhaa kunnioittaen ja nyt nykyajan mukavuuksin varustettuna. Tuvasta löytyy jääkaappi/pakastin, tiskikone, mikro, sähköhella, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat. Käytössäsi on myös sisävessa, suihku ja pyykinpesukone.

Kammarissa ja tuvassa on varaavat tulisijat sekä sähkölämmitys. Verannan huoneessa sähkölämmitys. Löytyy myös radio ja tv. Vuodepaikkoja on yhteensä 6:lle henkilölle Pihassa kunnon puusauna, grillipaikka ja tunnelmallinen lasimaja.

Harjun tila sijaitsee muinaishistoriallisella alueella. Museoviraston kaivauksissa on löytynyt kampakeraamisen ajan esineistöä. Tila rajoittuu Kravin kanavaan, joka on kaivettu ruotsalaisen ruotuväen voimin vuonna 1803-1808 Huittisten Ronkasta Ylistaron kylään. Tarkoitus oli kiertää Kokemäen joen kosket.

Sydämellisesti tervetuloa toivottavat Auli ja Jouko Mikola.

Kuvat