Megazone laserpeli - Synttärit lapsille Kuopiossa

Leväsentie 2 B
70700 Kuopio
Puhelin

Aukioloajat
Olemme avoinna varauksesta, joten varaa peliaika etukäteen!
Y-tunnus
2792861-8

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Megazone on supersuosittu futuristinen lasertaistelupeli. Meillä järjestät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat vaivattomasti. Synttärijuhlat ovat tarkoitettu n. 7-15-vuotiaille lapsille.

Syntymäpäiväjuhlien kesto on 1,5 tuntia min: 45 min lasersotaa ja 45 min herkutteluaikaa omassa juhlatilassa. Herkut tuodaan itse. Tästä eivät pidot parane!

* * *

Mitä megazone on?

Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii kahteen tasoon rakennettu labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä taustalla soiva musiikki.

Ajo-ohje

Megazone sijaitsee Kuopiossa osoitteessa Leväsentie 2B, 2.kerros. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta ja käynti toiseen kerrokseen hissillä, liukuportaita tai portaita pitkin.

Autolla

Megazonen vieressä on parkkipaikka, johon voi pysäköidä auton ilmaiseksi pelin ajaksi.

Julkisilla

Pääset Megazoneen helposti myös julkisilla - linja-autopysäkit ovat Leväsentien varrella. Linjat 16 ja 21 pysähtyvät lähimmillä pysäkeillä, jotka ovat Mestarinkatu E ja Mestarinkatu P.

Linja-autojen aikataulut löydät Kuopion seudun joukkoliikenteen reittioppaasta: reittiopas.kuopio.fi - kirjoita määränpääksi pysäkki Mestarinkatu E, jos tulet keskustasta päin.

Facebook

Kuvat