Mathildedalin Ruukkitehtaat

Ruukinrannantie 6
25660 Mathildedal (Salo)
Puhelin

GSM

Y-tunnus
000000-0

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Mathildedalin Ruukkitehtaat on KULTTUURIMATKAILUKESKUS, joka on rakennettu 1800 -luvun aitoon ruukkimiljööseen. Alue sijaitsee eteläisessä Salossa, Meri-Teijon matkailualueen sydämessä, meren äärellä.

Tuotteet ja palvelut

RAVINTOLA RUUKIN KROUVI on rakennettu vanhaan karkaisimo -rakennukseen. Se tarjoaa konstailematonta á la carte ruokaa & pizzoja. Arkisin on tarjolla runsas lounaspöytä. www.ruukinkrouvi.fi

KAHVILA KYLÄKONTTORI sijaitsee veden äärellä, entisessä sähkölaitoksessa. Retrohenkinen kahvila on suosittu herkuttelu- ja virkistäytymispaikka. Tuotteet ovat itse tehtyjä lähi- ja luomuraaka-ainesta. Kahvilan ohessa on myös pieni puoti, sekä kirjojenkierrätyspiste. Kyläkonttorin galleriassa on kesäaikaan esillä taidenäyttelyitä. www.kylakonttori.net

Matkailijat voivat yöpyä kesäkuusta 2013 alkaen RUUKIN MAJATALOSSA. Tarjolla on 8 kpl 2 hengen huoneita, jotka on sisustettu hotellitasoiksi, loft -tyylisksi huoneiksi.

RUUKIN KEHRÄÄMÖ JA PUOTI on lifestyle myymälä. joka on erikoistunut alpakkavillaan ja -tuotteisiin. Heidän valikoimistaan löytyvät neuleet, vaatteet, asusteet ja kengät. Myös alpakoiden elämää voi seurata läheisellä niityllä. www.ruukinkehraamo.fi

Wanhan tavaran liike HULDAN PUOTI on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Salon seudun aarreaittana. Valikoimiin kuuluvat antiikki esineet, astiat, tekstiilit, huonekalut & taide.

KULTTUURIPALVELUT JA -TAPAHTUMAT ovat olennainen osa alueen toimintaa. Järjestämme aktiivisesti erilaista kulttuuripitoista ohjelmaa ympäri vuoden. Lisäksi toimimme myös tapahtumapaikkana muille toimijoille.
Kesän taiteilijat pitävät huolen näyttelytarjonnastamme.

Mathildedalin kulttuuriyhdistys ylläpitää alueen historiaan liittyvää näyttelyä - Teijon tehtaat vuosisatojen saatossa. Näyttelyssä on esillä alueella valmistettuja koneita ja laitteita.

Teatterin ystäville on tarjolla Ruukin Avain -KESÄTEATTERIA. Se on kuusiosainen näytelmätrilogia, jonka tapahtumat liittyvät alueen historiaan. Kesä 2013 on sarjan viimeinen. Näyttämönä toimii koko ruukkimiljöö. Näytelmän ohjaa & käsikirjoittaa Johan Storgård. www.ruukinavain.fi

Alue sopii hyvin myös ryhmäretkikohteeksi. Ryhmille järjestämme RUUKKIOPASTUKSIA tilauksesta.

Palvelemme myös KOKOUS- JA JUHLAPAIKKANA ympäri vuoden. Meillä voi viettää häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, muistojuhlat, valmistujaiset, polttari, pikkujoulut, koulutus- ja tyhy-päivät jne.

Tule ihailemaan kulunutta kauneutta ja kokemaan aito ruukkielämys!

Facebook

Kuvat