Loma-Rantala

Laukkosentie 120
62470 Purmojärvi
Puhelin

GSM

Y-tunnus
1406207-7

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

TERVETULOA RENTOUTUMAAN LOMA-RANTALAN MAALAISMAISEMIIN!

Loma-Rantalan muodostaa kolme hirsirakenteista mökkiä Purmojärven länsirannalla ja yksi "mummonmökki"- tyylinen mökki Purmojärven saaressa.
Purmojärvi löytyy Etelä-Pohjanmaalta, Kortesjärven kunnasta Kauhavan kaupungista Kauhava-Ylivieskatien varrelta. Kauhavan liikennevaloista n. 30 km pohjoiseen.

Loma-Rantalan "mantereen" mökeissä on vuodepaikat 7 hengelle ja Saarelaan majoittuu 4 + 2.

Hirsimökit ovat kooltaan n. 33 + 30 m2. Mökkien varusteisiin kuuluvat astiasto 8 hengelle, sähköhella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, videot, DVD, TV, radio, takka, hiiligrilli, lämmin ja kylmä vesi.
Saaren mökissä on sähköt mutta viemäröinti ja juokseva vesi puuttuu. Sauna- ja takkapuut ovat talon puolesta.
Liinavaatteet eivät sisälly mökin vuokraan, mutta ne on mahdollista saada lisämaksusta.

Joka mökissä on oma puulämmitteinen sauna.
Pesutilassa on suihku sekä WC.

Jokaisella mökillä on oma matala, lapsiystävällinen uimaranta sekä
oma piha keinuineen ja hiekkalaatikoineen. Mökit ovat vierekkäin, mutta n. 50 m:n etäisyydellä toisistaan. Mökkien välissä oleva kasvillisuus takaa joka mökille näkösuojan ja oman rauhan.

Pankkipalvelut, kaupat ja posti ovat Kortesjärven keskustassa n. 8 km:n päässä Loma-Rantalasta. Keskustasta löytyy myös Inkerin lounas-kahvio pizza- ja grillituotteineen.

Ajanvietettä mökillä!

Kesäisin lomalaisilla on vapaa veneen ja kalastusvälineiden sekä polkupyörien käyttömahdollisuus. Myös vapaa kalastusoikeus sisältyy mökin vuokraan. Kesälauantaisin voi halutessaan käydä läheisellä Purmojärven Rantahallilla pyörähtelemässä. Talvella lomailijoilla on mahdollisuus murtomaahiihtoon, pilkkimiseen ja avantouintiin. Hurjempaa menoa kaipaaville löytyy kolme laskettelurinnettä 50 km:n säteellä.

Mökkiläisten vapaassa yhteiskäytössä ovat polkupyörien ja potkukelkkojen lisäksi kanootti, tilava grillilato ja lentopallokenttä. Mökkeilyn ohessa on myös mahdollisuus maastokävelyyn sekä syksyllä marjastukseen ja sienestykseen.

Lisäpalveluna on mahdollista varata savusauna.

Tuotteet ja palvelut

Mökkimajoittuminen
Saunaillat
Savusauna

Ajo-ohje

Kauhava-Ylivieskatieltä käännytään Purmojärventielle. Ajetaan Purmojärventietä n. 4 km Lappajärven suuntaan. Käännytään Laukkosentielle ja ajetaan 1100 m. Loma-Rantalan mökit löytyvät osoitteesta Laukkosentie 111.

Kuvat