LAURILAN LOMAMÖKIT

Vesilahdentie 83
37500 Lempäälä
Puhelin

Puhelin

Y-tunnus
1043664-1

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Laadukkaita MALO-luokiteltuja talviasuttavia LOMAMÖKKEJÄ Pyhäjärven vesistön puustoisella rannalla Näppilän tilalla. Viihtyisä, perinteinen maaseutuympäristö LEMPÄÄLÄSSÄ 3,5 km keskustasta, 25 km Tampereelta etelään, 130 km Turusta, 160 km Helsingistä. Hyvä junayhteys sähköjunalla.

Jokaisessa mökissä on SAUNA ja suihku, täydellinen KEITTIÖ ja oma VENE. Lähes kaikissa mökeissä sisä-WC, pyykkikone ja isommissa myös vaatteiden kuivauskaappi. Hyvät kalavedet, KALASTUPAIKAT neuvotaan, jokaisella mökillä kalastusoikeus. Valtion kalastusmaksun voi maksaa mökillä. Mökkien lähellä on Toutosenselkä, joka on tiettävästi Suomen paras kuhavesi.

PIHAPIRTTI, vastavalmistunut kokous- ja juhlatila n. 30 henkilölle. AV-välineet, langaton (wlan) Internet-yhteys, takka, hyvä keittiö, wc:t, infrapunasauna ja suihku sekä majoitustilaa yläkerrassa n. 10:lle.

Tilalla myös historiallinen ISO SAVUSAUNA vilpolalla, juuri kunnostettu, ja KYLPYTYNNYRI. Vuokraus MYÖS RYHMILLE.


Koirien ja muiden LEMMIKKIELÄINTEN tuonnista SOVITTAVA aina erikseen.

Yöpyjät EIVÄT SAA KÄYTTÄÄ MAKUUPUSSEJA. On oltava omat LIINAVAATTEET (lakanat, tyynyliina ja pyyhe) mukana tai vuokrattava ne mökin yhteydessä. Liinavaatteiden vuokra on 10 euroa hengeltä.

Ateriapalveluja tilauksesta.
TERVETULOA!