Kustavin kunta

Keskustie 7
23360 Kustavi
Puhelin

Fax

Y-tunnus
0134349-4

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Kustavi on vireä ja monimuotoisesti toimintojaan kehittävä kunta, jonka luonnonkauneus ja saaristoisuus ovat maankuuluja. Kustavi sijaitsee Turun saaristossa ja Manner-Suomeen kuntamme yhdistää v. 1982 valmistunut Kaitaisten silta. Kustavi sijaitsee 69 km:n päässä Turusta ja Kustavista on hyvät lautta-yhteydet Ahvenanmaalle ja Iniöön. Vartsalan lossi liikennöi aikataulun mukaan välillä Kivimaa-Vartsala. Lisäksi Kustavi on suosittu kesämökki- ja matkailupitäjä. Kesämökkejä on 3100 kpl ja kunnan väkiluku kymmenkertaistuu kesäisin. Saaria ja luotoja on peruskartan mukaan yli 2000 kpl.

Kustavin kesä on vilkas, sillä tapahtumia on paljon mm. Volter Kilpi - kirjallisuusviikko heinäkuussa ja Lohimarkkinat elokuun alussa.

Turvallinen ja viihtyisä kunta hyvine peruspalveluineen lapsiperheille ja nuorille pareille samoin kuin kaiken ikäisille.

Tervetuloa Kustaviin!

Tuotteet ja palvelut

Edulliset meren rannan läheisyydessä olevat omakotitontit ja loma-asuntotontit. Edullisia teollisuustontteja ja investointien yritystuki n. 24 %.

Hyvät asumisolosuhteet turvallisessa ja merellisessä ympäristössä. Hiljattain peruskorjattu koulu, päiväkoti ja toimivat terveyspalvelut.

Tule asumaan ja yrittämään. Ota yhteyttä. Me palvelemme.

Kuvat