Kantorannan Lomatuvat

Kantovirrantie 22
61800 Kauhajoki
Puhelin

Puhelin

Y-tunnus
0000000-0

Yleiskuvaus

Erinomaisen sijaintinsa vuoksi Kantorannan lomatuvat sopivat kaikenlaiseen lomailuun. Kauhajoen keskustan monipuolisten palveluiden ja lukuisten kesätapahtumien lisäksi noin 10 kilometrin säteellä on harrastusmahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Kesäiltaan kuuluvat tunnelmalliset lavatanssit Jokimaan lavalla tai kuuluisalla Kauhajoen Kasinolla.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

RANTATORPPA, 90 m2 (Kantovirrantie 38)

Rantatorppa on idyllinen omassa pihapiirissään sijaitseva talo Päntäneenjoen rannalla. 1900-luvun alkupuolelta peräisin oleva rakennus on kunnostettu vuonna 2005 ja sisustettu antiikkihuonekaluilla ja astioilla.Tilaa on 90 m2, jossa on 2 makuuhuonetta, keittiö ja takkatupa. Sänkyjä on 6 hengelle. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta, toisessa makuuhuoneessa on levitettävä vuodesohva sekä kerrossänky. Mukavuuksiin kuuluvat sähkö tv, sähkölämmitteinen sauna suihku ja wc. Keittiössä on astiat, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi mikro ja sähköliesi.

SAUNATUPA, 35m2 (Harjantie 77)
Saunatupa on tunnelmallinen pieni hirsitupa, joka sijaitsee Kainastonjoen rannalla peltojen keskellä. 35 neliön saunatuvassa on 2 levitettävää vuodesohvaa sekä nukkumaparvi, jossa on 4 patjaa. Puuhella, vesijohto, kaasujääkaappi, ei sähköä. Varustukseen kuuluvat astiat, peitot ja tyynyt, liinavaatteet voi vuokrata tarvittaessa. Puulämmitteinen sauna, uimapaikka muutaman metrin päässä joessa. Terassilla on kalusteet ja pihakeittiö. Kainastonjoessa on monipuolinen kalakanta, käytettävissä on onget ja 3 hengen kanootti ja soutuvene.TERVETULOA !