Kaijansaaren lomamökit ja hieronta

Kaijansaarentie 171
71910 Alapitkä
Puhelin

Y-tunnus
1174997-3

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Mökkejä ja marjoja – hierontaa ja taidetta

Mitäpä ei Kaijansaaresta löytyisi!

Kolme vuokramökkiä:
Ympärivuotiseen käyttöön mökit "Antti" ja "Lauri", kesäkäyttöön "Johannes"

Tilan isäntä Pentti Koistinen on koulutukseltaan laillistettu hieroja. Hänellä on kotivastaanotto päätilalla, tekee myös kotikäyntejä ja työpaikkahierontaa. Aikoja voi varata suoraan häneltä tarpeen mukaan p 040 5946589.

Yritys sijaitsee Lapinlahdella, Ylä-Savossa. Lähimmät kaupungit ovat Iisalmi ja Kuopio (50km molempiin). Meille löytää esim poikkeamalla 5-tieltä Alapitkän kohdalta seuraten mökkiviittoja "Kaijansaari". Matkaa 5-tieltä on 11km. Kaijansaari on Onkiveden saari. Saareen on silta, joten autolla pääsee perille asti.

Kappeli on yksityinen mutta sitä voivat matkailijat, kulkijat ja kyläläiset käyttää. Kappelin ovet ovat aina auki ja siihen saa tutustua maksutta. Opstettu esittely 3 euroa/hlö. Kappelia koristaa isännän puutaide.

Rakentaminen käynnistyi vuonna 2008 ja kappeli vihittiin käyttöön elokuussa 2011. Kappeli on suurimmaksi osaksi isännän suunnitelma ja rakentama. Kappelia vuokrataan erinlaisiin tilaisuuksiin. ja siihen mahtuu noin 35 henkilöä. Kappeli sijaitsee pienessä metsikössä, josta on tarkoitus muokata ajansaatossa "mietiskelymetsikkö

Lisätietoja palveluistamme löydät kotisivuiltamme.

TERVETULOA!

Ajo-ohje

http://www.kaijansaari.com/sijainti.html

Kuvat