Kahvila Kariranta Oy

Satamakatu 9
15140 Lahti
Puhelin

Aukioloajat
Talviaikaan palvelemme klo 9-18 ja kesäaikaan klo 9-20.
Y-tunnus
0956377-4

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Kahvila Kariranta sijaitsee Lahden vilkkaassa matkustajasatamassa mukavan kävelymatkan päässä keskustasta. Sijainti Sibelius talon vieressä. Kahvilaksi muovautunut entinen rautatieasemarakennus huokuu historiallista patinaa ja ulos leijaileva huumaava pullantuoksu kutsuu poikkeamaan kiireettömälle kahvihetkelle idylliseen miljööseen. Kullanruskeat korvapuustit, mehevät juustosarvet ja muut suussa sulavat leivonnaiset ovat kaikki paikanpäällä itse leivottuja.

Valmistamme kahvilassamme mausta ja koosta tinkimättä monipuolisesti erilaisia tuotteita. Meiltä löydät perinteiset pullat, legendaariset juustosarvet, suolaiset ja makeat piiraat sekä näyttävät täytekakut ja pikkuleivät - vaihtoehtoja löytyy myös keliaakikoille. Halutessanne voitte ostaa tuotteita myös mukaan.

Kauniisti kalustetuista sisätiloista löytyy talvisin noin 50 asiakaspaikkaa ja kesäisin käytössä olevalla Vesijärvelle aukeavalla terassilla on istumapaikkoja suurin piirtein 100:lle.

Samassa rakennuksessa on käsityökauppa Ulpukka, josta voi ostaa paikallisten käsityöläisten taidokkaita töitä lahjaksi tai omaksi iloksi. Kahvilan kabinetissa on esillä kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.

Avoinna joka päivä.
kesällä 9-20
talvella 9-18

Lisätietoja www-sivuiltamme! Löydymme myös Facebookista!

Tervetuloa!

Ajo-ohje

Lahden Matkustajasatama, Sibeliustalon lähellä

Facebook