Hotelli-ravintola Lokkilinna

Hiekkasärkät
85100 Kalajoki
Puhelin

Y-tunnus
0992813-9

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Hotelli-ravintola Lokkilinna kutsuu Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalle. Kalajoen keskustaan on meiltä kuusi kilometriä, ja kävelyetäisyydeltä löydät matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit.

Lokkilinna tarjoaa 26 hotellihuoneellaan kodikkaan ja persoonallisen yöpymispaikan. Meri tervehtii ikkunan takana jokaisessa huoneessamme. Useimmissa sitä voi ihailla omalta parvekkeelta.

Isot huoneemme ovat viihtyisiä ja nykyaikaisesti sisustettuja. Osassa on minikeittiö ja oma sauna. Kaikissa huoneissa on langaton internet-yhteys.

Lisäksi tarjoamme mökkimajoitusta 2-8 hengen lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Hyvä ja rehti kotiruoka on keittiömme perusta. Ruokahetki on meillä samalla aina juhlahetki, arjenkin keskellä. Jokaisen annoksen kruunaa upea merinäköala.

Teemme raikasta ja kevyttä ruokaa kotimaisista raaka-aineista sesongin mukaan. Tuoretta kalaa tuomme lautaselle aina kun sitä on saatavilla.

Maukas lounas noutopöydästä on päivän kohokohta. Tarjolla on aina runsas salaattipöytä, kolmenlaista lämmintä ruokaa, jälkiruoka ja kahvi. Keittiöstämme on saatavilla myös à la carte -annoksia moneen makuun sekä pizzaa.

Ravintolasalissamme on tilaa sadalle asiakkaalle. Lisäksi 15-paikkainen terassi ja satapaikkainen Meriterassi palvelevat kesäkaudella päivittäin sään salliessa.

Hemmottelua kaipaaville luxus-poreallas vuokrattavissa yksityiskäyttöön tai isommillekkin ryhmille saunailtojen yhteydessä.
Hinta alk. 50 €

Talvikaudella mäenlaskuvälineitä ja kävelysauvoja vuokrattavissa vastaanotosta.
Asukkaille ilmainen.
Kesäkaudella rantalentopallo -ja rantajalkapallokentät.
Palloja vuokrattavissa vastaanotosta.
Asukkaille ilmainen.
Ravintolan yhteydessä lasten leikkinurkkaus sekä meriterassin läheisyydessä hiekkarannalla lasten merirosvolaiva (liukumäki, kiipeilyteline, jousikeinu…) ja hiekkaleluja

Tarjoamme tilauksesta ryhmille ja perheille ohjattua toimintaa, mm. tiimikisat, kotaretket, aarteenmetsästystä hiekoilla ja paljon muuta.

Hiekkasärkkäin kuntokeskus GoFitin palvelut (kuntosali, ryhmäliikunta) asukashinnalla -2€.

Tuotteet ja palvelut

Hotelli-ravintola