Hotel Stallbacken Nagu

Grännäsintie 14
21660 Nauvo
Puhelin

Y-tunnus
1099516-0

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Vietä laatuloma Nauvon kiehtovalla Grännäs Storgårdilla ja sen kahdessa majatalossa! Luonnonkaunis ja vastuullinen vanha tilapuisto, yksityinen hiekkaranta, perinteinen saunaosasto lämminvesitynnyrillä, rauhallinen luontopolku, upeat näkymät ja yställinen isäntäväki tekevät rentouttavan lomasi täydelliseksi!


Huonevaraukset: www.hotelstallbacken.fi

Saaristoretket moottoriveneellä !

Mukavat 2-4 hengen huoneet, joissa oma wc, suihku ja tv.
Joissakin hotellihuoneissa on viehättävät kattoikkunat. Mukavat sängyt ja lisävuoteet takaavat hyvät yöunet.
Kaikissa hotelli huoneissa on lisäksi, iso wc ja suihku tila, vedenkeitin, kahvi- tai teekupit, hiustenkuivaaja, TV ja langaton internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja -laudan.

Kaksi (2) ilmaista sähköauto latauspistettä.

Suuremmat ryhmät voimme osittain majoittaa viereiseen Pehtorintaloon. Voimme siten tarjota ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneessa. Hotellihuoneisiin saamme myös yhteensä mahtumaan noin 16 lisävuodetta, jolloin vuodepaikkoja on 43.

Ravintolan keittiö valmistaa teille laadukkaista lähiruoka-aineksista maukkaat lounaat, päivälliset, iltapalat tai juhla-ateriat. Itse leivottua tuoretta leipää.

Tasokas A' la carte ravintola on päivttäin auki ainakin 4.6.-28.8. Myös lauantai-iltaisin elokuun loppuun asti olemme illalla auki. Muuten aina ennakkotilauksesta.

Yksityisiä sauna- ja lämminvesitynnyrivuoroja kannattaa kysyä jo majoitusvarauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä. Vuonna 2014 on valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti ilta-aurinko.

Ajo-ohje

Turku-Helsinki moottoritieltä käännytää, noin 5km Turusta, Korpooseen päin. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, aina kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee heti 3 km Nauvon keskuksesta Korpooseen päin.
Perille asti pääsee Högsarintietä ja isoäitini Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen vasta käännytään vasemmalle Grännäsintielle( Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme sijaitsee kivinavetan toisella puolella. P-paikka Hotellin itäisen päädyn edessä.

Kuvat