Emil Cedercreutzin museo

Museotie 1
29200 Harjavalta
Puhelin

Y-tunnus
0132585-1

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

EMIL CEDERCREUTZIN MUSEO

perustuu kuvanveistäjä ja siluettitaiteilija, vapaaherra Emil Cedercreutzin (1879-1949) elämäntyöhön ja sijaitsee Harjavallassa Kokemäenjoen rannalla, Satakunnan sydämessä.


PERUSNÄYTTELYT:
Taiteilijakoti Harjula
Maahengen temppeli
Työn jälkeen -veistosnäyttely
Emil Cedercreutzin siluettitaidetta ja taidekokoelma

Museo sisältää kolme laajaa perusnäyttelykokonaisuutta, jotka ovat Maahengen temppeli, taiteilijakoti Harjula ,taidemuseo, sekä pian valmistuva veistospuisto. Niiden lisäksi mielenkiintoiset vaihtuvat näyttelyt. Museo on avoinna ympäri vuoden.

Museokaupasta voit tehdä löytöjä siluettiaiheisista tuotteista kipsivaloksiin, koruihin, koriste-esineisiin sekä Emil Cedercreutzia ja Satakuntaa käsitteleviin teoksiin saakka. Museon saleja on mahdollisuus vuokrata kokouksiin, konsertteihin, perhetapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin. Kesäisin museokahvila ja museon sisäpihalle avautuva kahvilaterassi tarjoavat levähdyspaikan kauniissa ympäristössä. Kahviossa on myös tilauksesta ruokailumahdollisuus isommille ryhmille.

Emil Cedercreutzin museo tarjoaa asiakkailleen rauhallisen matkakohteen satakuntalaiseen kulttuuriin ja sen omaleimaiseen ympäristöön.Tervetuloa!

Facebook

Kuvat