COUNTRYHOMES Silmälän Lomamökit

Hykkiläntie 302
31300 Tammela
Puhelin

GSM

Aukioloajat
Ympärivuotinen käyttö
Y-tunnus
1133688-8

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

COUNTRYHOMES Silmälän Lomamökit

Tarjoamme viihtyisät tilat ja tunnelman Teidän majoitustarpeisiin.
Voit valita kolmesta eri tyylisestä lomakodista sinulle sopivan vaihtoehdon
luonnon kauniissa maalaismaisemassa silti keskustan monipuoliset palvelut lähistöllä.

VILLA VUORENPÄÄ 5+2
Villa Vuorenpää on maalaiskokonaisuus, rakennusperintöä johon kuuluu kivinavetta, hirsiaitta ja monia vanhoja rakennuksia. Kohde sijaitsee luonnonhelmassa pitkän loivan kallio muodostelman sylissä, josta aukeaa huikaisevat peltomaisemat. Luonto on monimuotoista ja piha-alueelta pääsee helposti metsään, suolle ja läheisille järville.

Nostalgista tunnelmaa on vaalittu monella tavalla ja alkuperäisyys on säilynyt. Talon aidot vanhat perintöaarteet tuovat monelle rakkaita muistoja menneiltä vuosikymmeniltä, mutta tilan tämän päivän trendin mukainen sisustus tarjoaa viihtyisän ja toimivan majoitustilan kaikenikäisille.
Piha-alue on suomalainen perinnepiha, jossa on tilaa leikeille.

Villa Vuorenpään helmi on kesän ilta-aurinko, sen pitkät säteet hohtavat myöhään yöhön. Pihakalusteet on kuudelle hengelle. Pihapelejä mm. petankki, kroketti ja tikkataulu.

Voit lähteä soutamaan, kalastaan tai lintuja bongaamaan. Läheisellä järvellä käytössäsi on venevalkama, vene + turvaliivit (etäisyys 2,5 km). Pyöräilyyn on helppokulkuisia teitä ja reittejä, kaksi polkupyörää sisältyy vuokrahintaan! Autolle hyvät parkkitilat ja ulkopistoke.

HILUPILTTUU 2+2

Romanttinen pitsihuvila jyhkeistä hirsistä aidossa maalaismaisemassa kauniisti kaartuvan, viljavan peltovainion keskellä ja havumetsän helmassa. Oma laaja piha ja rauha, sekä oma uimalampi laiturilla.

Voit nauttia tilavasta, hyvät löylyt antavasta puusaunasta, takkatulen loisteesta ja kääriytyä muhkeisiin kalusteisiin. Nuorekkaan viihtyisään sisustukseen , pienen tilan intiimiin tunnelmaan sopii hyvin pariskunta tai pieni perhe. Moni on myös saapunut yksin lemmikkinsä kanssa nauttimaan turvallisesta, vapaasta maastosta ulkoiluttaa esim. koiraa.

Voit soudella, bongailla lintuja tai kalastaa. Läheisen Kuivajärven arvokas lajisto on tavoitettavissasi! Vuokrahintaan sisältyy venevalkaman, veneen + turvaliivien käyttöoikeus.

Käytössäsi on vapaasti siistit naisten ja miesten polkupyörät (1+1). Autolle on turvallinen pysäköintipaikka ja ulkopistoke.

KUIVAJÄRVEN HUVILAKOTI 5+2

Perinteinen, siisti , valoisan pihan hirsihuvila maaseudun rantamaisemassa, helppoa lomailua hyvinvarustelussa kohteessa! Avara, aurinkoinen etelärinnetontti rauhallisella sijainnilla vehmaassa lehtometsä- ja kaislarantaympäristössä.

Kuivajärven Huvilakodilla on oma, matala ja hiekoitettu ranta, laituri ja vene + turvaliivit. Rannan läheisyydestä löydät grillauspaikan ja ulkokalusteet.

Tilaratkaisu on moneen soveltuva. Mökki ei ole liian suuri pariskunnalle, mutta jyhkeässä pirttipöydässä on paikka usealle hengelle, vuodepaikkoja tarvittaessa jopa seitsemän.

Mökissä on puulämmitteinen sauna, jossa vesijohtosuihku. Talvisin lähistöltä lähtee ladut järvelle.

Kansallispuistot :Saarenkansanpuisto, Liesjärvi ja Torronsuo lähistöllä.

Kaikista kohteista mökin nimellä
Kuvat ja tiedot www.lomarengas.fi

Tiedustelut myös : 0400-249558 Elina Silmälä
0400-477434 Juha-Pekka Silmälä

TERVETULOA!

Tuotteet ja palvelut

Lomamökki-ja koti vuokrausta.
Kaikista kohteistamme pääsy omalla veneellä järvelle.

Etäisyydet

Helsingistä n. 100 km
Turusta n. 100 km
Tampereelta n. 100 km
Lahdesta n. 100 km
Hämeenlinnasta n. 40 km

Ajo-ohje

http://www.countryhomessilmala.fi/?page_id=548

Kuvat