COUNTRYHOMES Silmälän Lomamökit

Hykkiläntie 302
31300 Tammela
Puhelin

GSM

Aukioloajat
Ympärivuotinen käyttö
Y-tunnus
1133688-8

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

COUNTRYHOMES Silmälän Lomamökit

Tarjoamme viihtyisät tilat ja tunnelman Teidän majoitustarpeisiin.
Voit valita kolmesta eri tyylisestä lomakodista sinulle sopivan vaihtoehdon
luonnon kauniissa maalaismaisemassa silti keskustan monipuoliset palvelut lähistöllä.

VILLA VUORENPÄÄ
Villa Vuorenpää on maalaiskokonaisuus, rakennusperintöä johon kuuluu kivinavetta, hirsiaitta ja monia vanhoja rakennuksia. Kohde sijaitsee luonnonhelmassa pitkän loivan kallio muodostelman sylissä, josta aukeaa huikaisevat peltomaisemat. Luonto on monimuotoista ja piha-alueelta pääsee helposti metsään, suolle ja läheisille järville.
Päärakennus on vuodelta 1920 . Hirsitalo , joka on vuosien aikana kohdannut monia eri aikakausille tyypillisiä uudistuksia sekä elintasolaajennuksen .
Viimeisin 2013, valmistunut kuntoremontti saavutti nykypäivän vaatimusten mukaisen varustelutason . Perinnerakentamisen tyyli on huomioitu ja pintamateriaalit valittu menneen ajan henkeen vanhoista arvostetuista klassikkoista.
Nostalgista tunnelmaa on vaalittu monella tavalla ja alkuperäisyys on säilynyt. Talon aidot vanhat perintöaarteet tuovat monelle rakkaita muistoja menneiltä vuosikymmeniltä, mutta tilan tämän päivän trendin mukainen sisustus tarjoaa viihtyisän ja toimivan majoitustilan kaikenikäisille.
Piha-alue on suomalainen perinnepiha, jossa on tilaa leikeille. Nurmikot hoidetaan ja kaudenmukaista pihatunnelmaa pidetään yllä. Vanhat arvokkaat puut, tuoksuvat sireenit, juhannusruusut, neidonruusut, raparperit, keisarinkruunut, ruohosipulit sekä marjapensaat luovat pihapiiriin vehreyttä. Tyylin mukainen grilli on valtaisan omenapuun katveessa. Vanhanajan puuliiteristä löydät kirveet, sahapukit ja kuivat klapit puusaunan lämmitykseen.
Villa Vuorenpään helmi on kesän ilta-aurinko, sen pitkät säteet hohtavat myöhään yöhön. Pihakalusteet on kuudelle hengelle. Pihapelejä mm. petankki, kroketti ja tikkataulu.
Voit lähteä soutamaan, kalastaan tai lintuja bongaamaan. Läheisellä järvellä käytössäsi on venevalkama, vene + turvaliivit (etäisyys 2,5 km). Pyöräilyyn on helppokulkuisia teitä ja reittejä, kaksi polkupyörää sisältyy vuokrahintaan! Autolle hyvät parkkitilat ja ulkopistoke.

HILUPILTTUU

Romanttinen pitsihuvila jyhkeistä hirsistä aidossa maalaismaisemassa kauniisti kaartuvan, viljavan peltovainion keskellä ja havumetsän helmassa. Oma laaja piha ja rauha, sekä oma uimalampi laiturilla.
Tämä puusepän taidonnäyte kätkee sisälleen toimivan ja tunnelmallisen tilaratkaisun, johon on saatu hyvin sopimaan kaikki mukavuudet ja varustelut hyvään ja helppoon lomailuun.
Voit nauttia tilavasta, hyvät löylyt antavasta puusaunasta, takkatulen loisteesta ja kääriytyä muhkeisiin kalusteisiin. Nuorekkaan viihtyisään sisustukseen , pienen tilan intiimiin tunnelmaan sopii hyvin pariskunta tai pieni perhe. Moni on myös saapunut yksin lemmikkinsä kanssa nauttimaan turvallisesta, vapaasta maastosta ulkoiluttaa esim. koiraa.
Voit soudella, bongailla lintuja tai kalastaa. Läheisen Kuivajärven arvokas lajisto on tavoitettavissasi! Vuokrahintaan sisältyy venevalkaman, veneen + turvaliivien käyttöoikeus.
Voit pyöräillä päällystettyjä tai päällystämättömiä, idyllisiä pikkuteitä monia reittejä. Käytössäsi on vapaasti siistit naisten ja miesten polkupyörät (1+1). Autolle on turvallinen pysäköintipaikka ja ulkopistoke.

KUIVAJÄRVEN HUVILAKOTI

Perinteinen, siisti , valoisan pihan hirsihuvila maaseudun rantamaisemassa, helppoa lomailua hyvinvarustelussa kohteessa! Avara, aurinkoinen etelärinnetontti rauhallisella sijainnilla vehmaassa lehtometsä- ja kaislarantaympäristössä.
Kuivajärven Huvilakodilla on oma, matala ja hiekoitettu ranta, laituri ja vene + turvaliivit. Rannan läheisyydestä löydät grillauspaikan ja ulkokalusteet. Kuivajärvi on valtakunnallisesti arvokas järvi, jossa on runsas kala- ja lintulajisto. Kalastuslupien hankintaan annetaan tarvittaessa apua.
Tilaratkaisu on moneen soveltuva. Mökki ei ole liian suuri pariskunnalle, mutta jyhkeässä pirttipöydässä on paikka usealle hengelle, vuodepaikkoja tarvittaessa jopa seitsemän.
Mökissä on puulämmitteinen sauna, jossa vesijohtosuihku. Nurmikko hoidetaan säännöllisesti. Talvisin lähistöltä lähtee ladut järvelle. Lapsille leikkimökki, hiekkalaatikko lelut ja keinut sekä paljon pihaleikkitilaa. Koirille iso piha-alue temmeltää ja helppokulkuiset ulkoilureitit.


Kansallispuistot :Saarenkansanpuisto, Liesjärvi ja Torronsuo lähistöllä.

Kaikista kohteista mökin nimellä
Kuvat ja tiedot www.lomarengas.fi

Tiedustelut myös : 0400-249558 Elina Silmälä
0400-477434 Juha-Pekka Silmälä

TERVETULOA!

Tuotteet ja palvelut

Lomamökki-ja koti vuokrausta.
Kaikista kohteistamme pääsy omalla veneellä järvelle.

Etäisyydet

Helsingistä n. 100 km
Turusta n. 100 km
Tampereelta n. 100 km
Lahdesta n. 100 km
Hämeenlinnasta n. 40 km

Ajo-ohje

http://www.countryhomessilmala.fi/?page_id=548

Kuvat