Tule mukaan Matkailijan käsikirjaan!


Matkailijan käsikirja on kotimaan matkailuopas, joka ilmestyy vuosittain kesälomakauden kynnyksellä. Opas on mainio mainospaikka, sillä se tarjoaa loistavaa näkyvyyttä matkailupalveluiden tarjoajille ja mukana oleville yrityksille tavoittaen laajan matkailijoiden kohderyhmän.

Lähde mukaan Matkailijan käsikirjaan ja sinutkin löydetään matkan varrelta!

 

Matkailijan käsikirja - Turisti-Info

 

Kaikki kotimaan matkailusta

Vuoden 2018 Matkailijan käsikirja esittelee laajasti kotimaan matkailutarjonnan helmiä - mukana ovat nähtävyydet, kansallispuistot, aktiviteetit, tapahtumat, majoituspaikat ja paljon muita matkailijaa kiinnostavia kohteita.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus olla mukana Matkailijan käsikirjassa: voit näkyä näyttävästi käsikirjan sivuilla koko sivun ilmoituksen voimin tai valittavissasi on myös pienempiä kokovaihtoehtoja.

 

Matkailijan käsikirja - sisällysluettelo - Turisti-Info

 

Tilaa ilmoitustilasi nyt!

Kaikki Matkailijan käsikirjan mainospaketit sisältävät ilmoituksen suunnittelun sekä vuoden näkyvyyden turisti-info.fi-verkkopalvelussa, sähköisessä käsikirjassa ja Matkailijan palvelulinjalla. Voit halutessasi toimittaa ilmoitukseen tekstiä ja kuvia, tai täysin painovalmiin ilmoituksen. Ilmoitusvaihtoehtoja käsikirjaan on tarjolla monia eri kokoisia - ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teille sopivin vaihtoehto!

Tilaukset ja lisätietoja:

Suomen Turisti-Info, asiakaspalvelu:
Puh. 0200 112 11
myynti@turisti-info.fi

 

Matkailijan käsikirja - retkipyöräily - Turisti-Info

 

Haluatko mukaan käsikirjaan? Voit jättää meille myös soittopyynnön oheisella lomakkeella:

 
Kirjoita tähän kenttään yläpuolella oleva varmennekoodi täsmälleen kuten kuvassa. Oikean varmennekoodin käyttäminen vaaditaan lomakkeen lähettämiseen.