Pori Jazz

Pori
12.7.2019 Klo. 11:00-20.7.2019 Klo. 21:00
Tapahtumapaikka
Kirjurinluoto

Pori Jazz kuuluu Euroopan vanhimpiin ja merkittävimpiin rytmimusiikin festivaaleihin. Yhtäjaksoisesti vuodesta 1966 alkaen järjestetty festivaali tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan musiikkiohjelmiston tasokkaissa puitteissa. Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään vehreässä Kirjurinluodon konserttipuistossa, minkä ohella musiikkia ja elämyksiä on tarjolla festivaalin pääsymaksuttomalla alueella peräti yhdeksän päivän aikana.

Pori Jazz järjestetään 54. kertaa 12.–20. heinäkuuta. Kirjurinluodon pääkonsertit ovat ohjelmassa torstaina 18., perjantaina 19. ja lauantaina 20. heinäkuuta. Musiikki soi pääkonserteissa usealla eri esiintymislavalla, ja kuultavaa on tarjolla iltapäivästä yöhön asti. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat. Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi.

Pääkonserttien ohella Pori Jazz 2019 tarjoaa laajan ja tasokkaan ilmaisohjelmiston. Siitä nautitaan viime kesänä lanseraatulla Jazzpuiston alueella, jota kehitetään yhä toimivammaksi ja elämyksellisemmäksi.

Tietoja kesän 2019 esiintyjistä ja järjestelyistä on luvassa talven mittaan. Seuraa uutisointiamme!

Artikkeliin liittyvät asiasanat: