Viihdeuimala Vesihelmi

Forssa
Osoite / sijainti
Eteläinen Puistokatu 2
Sähköpostiosoite
Puhelin
03 4141 5640

Tervetuloa Vesihelmeen

Viihdeuimala Vesihelmi on koko perheen iloinen vesiliikuntakeskus Forssan keskustassa. Se on nautiskelijoiden kylpylä ja kuntoilijoiden uimahalli. Lasten suosikkeja ovat liukumäet, hyppytorni ja aaltoallas. Vanhemmat nauttivat porealtaista, hierovista suihkuista, kuntouintialtaasta (25 metrin 6-ratainen) ja terapia-altaan lämmöstä. Vesihelmestä löytyvät kaksi kuntosalia monipuolisine laitteineen ja lisäksi kaksi kuntoilutilaa, ne ovat myös käytössä sisäänpääsyn hinnalla.
Sukella sinäkin Vesihelmen riemuihin!

Vesihelmen alakerrassa palvelevat kaksi monipuolisesti varustettua kuntosalia, väestönsuojassa verryttely/ venyttely tila nyrkkeilysäkeillä, sekä aulassa lisäksi monipuolisesesti aerobisia laitteita. Kuntosalien vapaa käyttö sisältyy pääsylipun hintaan ja kun aikarajoitusta ei ole niin ehtii nauttia kaikista palveluista. Kuntoilun jälkeen on hyvä pulahtaa kylmäaltaaseen palautumaan tai porealtaaseen nauttimaan lämmöstä ja hierovista suihkuista, virkistävää uintia ja saunoja unohtamatta.

Viihdeuimala Vesihelmi tarjoaa yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön edullisia ja viihtyisiä kokoustiloja.
Mieliinpainuvan kokousympäristön takaavat viihdeuimalan allasosasto ja kuntosalipalvelut, jotka ovat samaan hintaan kokousväen käytössä. Solarium käytettävissä eri maksusta.

Vesihelmen kokoustiloja voi varata myös juhla- ja tapahtumakäyttöön. Kysy mm. hauskaa lasten synttäripakettia.


VESIHELMEN Kahvila

Kahvila palvelut, A-oikeudet
Avoinna viihdeuimalan aukioloaikoina.

AUKIOLO-AJAT
30.5.-12.7.2019

Ma, Ke, Pe 12-19.00
Ti, To 12-20,00
La, Su 11-17.00

Vuosihuolto 13.7.-11.8.2019, jolloin viihdeuimala suljettu.