Matkabloggaaja - UKK


Turisti-Infon blogit tarjoavat unohtumattomia matkakohteita, tapahtumia ja elämyksiä ympäri Suomen. Blogeista löydät intohimoisten matkaajien, seikkailijoiden, kesäkissojen ja -kollien vinkkejä  ja kokemuksia.

Tervetuloa mukaan!


Usein kysytyt kysymykset - UKK


Kuinka voin päästä bloggaajaksi Turisti-Infon blogiin?

Bloggaajaksi voi päästä kotimaan matkailusta kiinnostunut henkilö tai yhdistys, joka haluaa jakaa kokemuksensa Turisti-Infon kävijöiden kanssa.

Lähetä hakemuksesi bloggaajaksi täältä » . Lähetämme sinulle tunnukset ja ohjeistuksen blogia varten sähköpostitse.

Piilomainonta ja mainostarkoituksessa perustetut blogit eivät ole sallittuja.


Mistä Turisti-Infon blogissa saa kirjoittaa?

Turisti-Infon blogit keskittyvät pääasiassa kotimaan matkailuun, mutta blogissa saa vaikkapa esitellä omaa kotikaupunkiaan, kirjoittaa tapahtumista, kesäpeleistä ja muista aktiviteeteistä, antaa ruokavinkkejä tai kirjoittaa vaikka matkasta lähimpiin naapurimaihin.


Maksetaanko Turisti-Infon bloggaajille?

Pääsääntöisesti bloggaajille ei makseta. Blogi on avoin kaikille kotimaan matkailusta kiinnostuneille.

Aktiivisille ja vakiintuneen lukijakunnan saavuttaneille bloggaajille Turisti-Info voi tarjota esimerkiksi lahjakortteja. Rahallinen palkkio blogista on mahdollinen vasta, kun aktiivinen bloggaaja on saavuttanut huomattavaa näkyvyyttä ja kymmeniätuhansia viikottaisia kävijöitä.


Näkyvätkö blogikirjoitukseni Facebookissa?

Blogitekstejä ja kuvia voidaan julkaista Turisti-Infon Facebookissa »


Blogikuvieni käyttö?

Jos haluat ottaa blogissa olevan kuvan omaan käyttöösi, kysy aina bloggaajalta luva valokuvan käyttöön ja mainitse kuvan yhteydessä bloggaaja ja linkitä kuva alkuperäiseen kuvaan.

Turisti-Info voi käyttää blogeissa olevia kuvia nettisivuillaan, Facebookissa ja painetuissa julkaisuissaan blogin ollessa julkinen. Jos blogi poistetaan, Turisti-Infon ei tarvitse poistaa käyttämiään yksittäisiä kuvia, mutta se ei saa ottaa käyttöön enää uusia blogissa julkaistuja kuvia.


Voiko Turisti-Info muokata blogiani tai poistaa blogini kokonaan?

Turisti-Info voi muokata tai poistaa kokonaan epäasiallisia tai loukkaavia blogitekstejä ja kuvia. Toistuva loukkaava tai epäasiallinen kirjoittaminen oikeuttaa poistamaan blogin.

Bloggaaja on vastuussa kirjoituksistaan ja ottamistaan kuvista. Turisti-Info ei vastaa yksittäisen bloggaajan mielipiteistä, kirjoituksista eikä kuvista.

Mikäli blogia ei ole päivitetty 40 päivään, Turisti-Infolla on oikeus poistaa blogi.


Kuinka voin poistaa blogin?

Jos haluat poistaa blogin näkyvistä, ota yhteyttä Turisti-Infoon info@turisti-info.fi. Blogisi poistetaan käytöstä kuukauden kuluessa viestisi saapumisesta. Poistettua blogia ei ole mahdollista ottaa enää uudelleen käyttöön eikä palauttaa sen sisältöä


Mistä saan teknistä tukea blogiin liittyvissä asioissa?

Lue ensin sinulle sähköpostitse lähetetty ohjeistus huolellisesti läpi. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä osoitteeseen info@turisti-info.fi

Kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti ongelmastasi ja kuinka se ilmeni. Jos sait virheilmoituksen, kerro viestissäsi mitä siinä luki tai lähetä kuvankaappaus virhetilanteesta. Kerro myös millaista nettiyhteyttä, mitä laitetta ja selainta käytit. Vastaamme teknisiin ongelmiin mahdollisimman pikaisesti.
 

Mitä ulkopuolia kuvia ja linkkejä voin käyttää blogissani?

Bloggaaja vastaa tekemänsä sisällön oikeellisuudesta ja materiaalista, joita lisää blogiinsa. Palveluntarjoaja tarjoaa vain alustan julkaista juttuja ja kertomuksia. Bloggari vastaa kuvien tekijänoikeuksista ja lupien kysymisestä, mikäli käyttää blogissaan toisilta sivuilta kuvia tai materiaalia. Bloggari vastaa myös, että ulkopuolisen tahon vaatimat linkit ja kuvaajatiedot lisätään juttujen oheen.