Hyvvää viikonloppua!

PERJANTAI, 07. KESÄKUUTA 2013

Lyhyt perjantaipäivitys

Kävin keskiviikkoyönä hakemassa känkyn keskustan Fratellista. Täytyy kyllä sanoa, että nyt riittää. En suosittele.

Miksi söin sen? Luultavasti siksi, että kello oli neljä aamuyöllä ja aika tuhdissa kunnossa sitä mentiin. Känkyssä taasen ei ollut mitään tuhtia. Juusto puuttui paria kohtaa lukuunottamatta ja kebab oli kuivaa. Maha meni sekaisin ja hampaat piti pestä saippualla. Fratellia en lähde yksistään sortamaan. Asia vain on niin, että se on aivan sama, mistä känkyn tuohon aikaan haet, ei lopputuloksesta voi olla varma.

Niinpä teinkin päätöksen. Nyt jäävät känkyt elämästäni hetkeksi taa, kunnes ne taas maistuvat hyvälle. Aion tämän viikonlopun panostaa kesäisempiin ruokiin. Niinpä käynkin testaamassa julkiset grillailumestat ja kodat viikonlopun aikana! Puita ja makkaraa pitänee hankkia. Palataan asiaan, kun ruoat on nautittu ja tulet tukahdutettu. Illalla myös ehkä ylin nappi kiinni ja sitä itseään, se on meikän motto. Hyvvää viikonloppua kaikille!