Suomen Media & Action Oy

PERJANTAI, 12. HEINÄKUUTA 2013

Tanssileirien järjestämistä, mainontaa, markkinointia.

Torstaipäivä olikin Humppa-Helenalla ammuttu täyteen ohjelmaa. Olin edellisenä yönä ajellut silmät ristissä peurojen keskellä pikataipaleen Punkalaitumelta Turkuun. Niinpä suuntasin jututtamaan tolokun immeistä elikkä Huhtalan Niinaa ja hänen tiimiään.

Niina on ollut merkittävässä asemassa viimeisten vuosien aikana luomassa ja ideoimassa eloa ja virtaa seuratanssien leiritarjontaan. Tanssileirejä jonkun verran kiertäneenä halusin päästä jututtamaan, että mistä tämä kaikki on lähtenyt liikenteeseen? Niinaa ehtii aina vilaukselta leireillä näkemään, mutta nyt Humppa-Helena päätti kopata kädestä kiinni ja istuttaa kahvimukin ääreen kaiken kiireen keskellä. Toimistossa on epäilemättä vuoden vauhdikkain vilinä päällänsä nimittäin järjestelyt on käynnissä Valasrannan leiriä varten. Tänä vuonna järjestetään kymmenes Valasrannan tanssileiri. Vuosi vuodelta leiri on laajentunut ja leirillä nähdäänkin hyvin kattavasti Suomen parhaimmistoa opettamassa. Leiri täyttää kymmenen vuotta, joten luvassa kymmenen päivää tanssia Yläneellä kaikkine iltatansseineen. Kesän kohokohta! Tsekkaappa leirin tiedot täältä ja tuu mukkaan! http://www.tanssikurssit.fi/leirit/valasrannan_tanssileiri/valasranta.php

Sinnikkyyttä ja tarmoa ei tältä naiselta lopu ja se määrä mikä nippu lankoja hänellä on samaan aikaan hyppysissä, vaatii myös taitoa. Äkkinäinen suattas sotkeutua. Idea leirien järjestämiseen on lähtenyt alun perin siitä kun Niina on itse halunnut päästä opettaja Aaltosten oppiin tanssimaan, mutta Turusta on puuttunut tilat missä tanssikurssin voisi järjestää. Tuumasta toimeen ja ennen kuin hän ehti kunnolla tajutakaan, Niina oli jo lupautunut kurssin järjestämään. Vuonna 2001 on ensimmäinen leiri talkooporukalla järjestetty. Sen jälkeen viikonloppu kursseja järjestettiin muutamia kertoja vuodessa. Tällä hetkellä kurssi tarjontaa on ympäri vuoden ja voi myös sanoa, että aikalailla ympäri Suomen.

Yritys työllistää tällä hetkellä vakituisesti viisi työntekijää. Yritys ei järjestä vain tanssileirejä vaan osaavan henkilökunnan takia yrityksen monipuolisuus näkyy myös mahdollisuutena ottaa vastaan erilaisia haasteita. Yritykseltä onnistuu laajasti markkinointi ja mainostyöt sekä yhtenä näkyvänä sosiaalisen median ylläpito. Kiinteistöfirmat, rakennusfirmat ovat ottaneet Suomen Media & Action Oy:n laadukasta palvelua vastaan. Sekä erilaiset yhtyeet ovat halunneet antaa tälle tiimille mahdollisuuden päästä luomaan nettisivut, näistä ehkäpä tunnetuimpana mainittakoon Finlanders. Kaikenlaiset uudet haasteet näyttävät kelpaavan tälle tiimille. Heitä sinäkin heille omasi! ;) Kurkkaa lisää tietoa leireistä ja yrityksestä seuraavasta linkistä: http://www.tanssikurssit.fi/

Siellä missä Niina tiimeineen loihtii ideoita ja luo uutta sijaitsee myös TanssiPuoti. TanssiPuodista löydät kattavat valikoimat tanssikenkiä ja vaatteita. TanssiPuoti on tuttu näky myös leireillä ja pikapuoliin pääset myös tekemään ostoksesi netissä kunhan TanssiPuodin nettisivut valmistuvat. Juttu tuokiosta jäi kokonaisuudessaan aika mykistävä fiilis. Sekä kunnioitus. On ihailtavaa kuinka ihmiset luovat mahdollisuuksia, että me kaikki tanssinjanoiset pääsemme tanssileireistä nauttimaan! Siinä historiaa jutellessa ei jäänyt epäselväksi miten kiitollinen Niina on takana olevista tukijoukostaan. Sanasta sanaan Niina tuumasi, että on onni ja ilo työskennellä heidän kanssaan. Näin varmasti onkin. Olipa mukava käydä kahvittelemassa ja kuuntelemassa hersyvää naurua ja huumoria! Leireillä nähdään!