Muotiputiikki Helmi

PERJANTAI, 12. HEINÄKUUTA 2013

Putiikki täynnä toinen toistaan ihastuttavampia vaatteita!

Hyvä, että ehdin kahvit hörpätä kun kaasujalka täytyi löytää uudelleen ja huristella Someroa kohti. Kilometrit paukkuivat mittarissa, mutta sehän ei tätä tyttöä haittaa. Muotiputiikki Helmeen olen törmännyt joskus ohimennen tanssileireillä. Monesti kuulee ihmisten pohtivan, että mistä sitä löytäisi kivoja vaatteita tansseihin. Ennen kuin mietit pidempään hurauta ajella Somerolle. Niin ja facebookista löydät myös ihanat sivustot Muotiputiikki Helmi nimellä. Mene ja tykkää! :)

Kauppa sekä yritys kokonaisuudessaan voi olla pieni jonkun mielestä, mutta sisältää sitäkin ihanampia vaatteita. Vaatteiden lisäksi myyjä ja liikkeenomistaja Anita Hallapelto erottuu positiivisuudellaan ja asiakaspalvelu taidoillaan edukseen. Siis minun oli tarkoitus tosiaan vain käydä liikkeessä tekemässä haastattelu vaan silkka mahdottomuus olla tekemättä ostoksia.

Anita on toiminut yrittäjänä pitkään. Ensimmäinen yritys hänellä on ollut hänen ollessa 23-vuotias, jolloin yritys on kohdistanut toimintansa naisten alusvaatteisiin. Sen jälkeen erilaisia työhommia, mutta Muotiputiikki Helmi on varmasti liike mistä tämä nainen tunnetaan. Oli aivan mahtava seurata vierestä kuinka Anita palveli asiakkaita. Vaatteita liikkeessä on paljon ja on uskomatonta kuinka hän osaa loihtia asiakasta katselemalla toinen toistaan kauniimpia luomuksia juuri asiakkaan tyyliin sopien. Rautaista ammattitaitoa. Lisäksi se intohimo ja rakkaus jokaista vaatekappaletta kohtaan. Työtä Anita tekee varmasti suurella rakkaudella.

Fiftari tyylin vaatteet tulevat Pariisista ja muut vaatteet Lontoosta. Anita kiittelee kuinka saumattomasti yhteistyö on aina pelannut ulkomaille, vaikka yhteistä kieltä ei aina olekaan ollut käytössä. Siellä ompelimo loihtii Anitan kanssa yhteistyössä meille tanssijoille toinen toistaan kauniimpia vaatteita. Ihana huomata kuinka vaatteet istuvat hyvin ylle. Liikkeestä löytyy myös sisustukseen paljon tavaraa tai vaikka lahjaksi. Miehillekin löytyy paitoja. Toki puvut ja vaatteet ovat niin kauniita, että asiakkaita kuunnellessa ne ovat myös suuressa suosiossa kun etsitään vaatetusta erilaisiin juhliin.

Niin ja tansseistahan tämäkin yritys on kipinän ja poltteen aikoinaan saanut. Niin paljon se tanssi antaa ja ollessa luova ja idearikas tuo tanssi mahdollisuuksia elämään hyvin paljon ja hyvin erilaisia vaihtoehtoja.Muotiputiikki Helmi nähdään muutamina päivinä myös Valasrannalla, joten tule paikalle! Minusta tuli ainakin kerta heitolla tämän liikkeen asiakas. Sellainen nippu vaatteita mukaan lähti. :)