Tanssin taikaa ikuistamassa

TORSTAI, 20. KESÄKUUTA 2013

Elämäni paras kesä alkaa änyyyteeeNYT!

Hellureeei,

Kyllähän Pile-Pirkko tarvii kaverikseen Humppa-Helenan, eikös juu!? Vaan kuka onkaan tämä Humppa-Helena? Oon junan tuoma tappaus Oulun saloille vajaa kolme vuotta sitten. Sisimmässään tämä tyttölapsi on vahvasti lupsakka savolainen. Tanssikärpänen puraisi muutama vuosi sitten ja sen jälkeen humppatossuja on kulutettu ahkerasti ympäri Suomen. Naurettu on mahamakkarat hellinä kun kimppakyydeillä on ajeltu pitkin ja poikin Suomea. Väsyneenä kotia kohti ajellessa tuppaa olemaan nauru yllättävän herkässä. Joskin aika näppärästi nuama viäntäytyy tällä tytöllä hymmyyn ilman väsymystäkin. :) Onhan sitä useammankin kerran miettinyt, että mikä saa ajamaan toisinaan satoja kilometrejä lavatanssien perässä.. Jokin taika siinä tanssissa vain on. ;) Vaan en kyllä äkkiseltään keksi mitään parempaa kuin kesäilta, nätti lavatanssipaikka ja se tunnelma. Näistä tunnelmista te lukijat tulette saamaan maistiaisia tulevan kesän aikana. Niin ja hei, juuri sinä siellä ruudun toisella puolella! Heittäydy tulevien tarinoiden vietäväksi. Uskalla toki myös heittäytyä tanssin vietäväksi. Lähde kesän aikana katsastamaan lähimpänä oleva tanssipaikka tai tanssilava. Pakkaa reppuun iloinen mieli ja humppatossut ja tule mukaan vaikkapa tanssileireille, joita järjestetään ympäri Suomen. 

Tanssi on rikastuttanut viimeisen parin vuoden aikana elämääni niin paljon erilaisilla kokemuksilla ja muistoilla, että tämän kesän ajan minulla on siis kunnia kiertää ja ikuistaa sekä jakaa kokemuksia mahdollisimman paljon eri tanssilavoista, tapahtumista ja leireistä tänne Turisti-infon sivuille. Haluan omalta osaltani kantaa korteni kekoon ja nostaa hiipumassa olevaa lavatanssikulttuuria näkyvämmäksi. Humppa-Helena kaipailee myös teidän apuanne. Nimittäin heinäkuun ajalta kalenteria muokkaan koko ajan ja juuri SINULLA on mahdollisuus vaikuttaa missä päin Humppa-Helena blogiaan kirjoittelee ja minkälaisia tanssitapahtumia näen, koen, ihmettelen ja nautin.

Ottakaa yhteyttä sähköpostilla pilepirkko@turisti-info.fi

Viestiin maininta Humppa-Helena niin viesti tavoittaa minut. Ehdottakaa näkemisen ja kokemisen arvoisia tanssilavoja ja tanssitapahtumia. Kesän aikana aloitan keräämään tietoja opinnäytetyöhöni, joten olkaapa kuulolla. Tansseissa tavataan! Tulkaa myös rohkeasti jututtamaan, kertomaan tanssikokemuksia ja ennen kaikkea tanssittamaan.

Humpan ja hymyn täyteisin terveisin

          ~Humppa-Helena~

joka tunnetaan myös nimellä Tiia Ryynänen :)