JUHANNUS JA MÖKKEILYÄ

MAANANTAI, 23. KESÄKUUTA 2014

Kesäflunssassa mökillä rentoutumassa.

Koko viime viikko on mennyt hyvin pitkälti sairastaessa ja juhannus tuli vietettyä siis rauhallisesti mökillä.

Juhannuksena ei totisesti hyvät säät hellineet, joten henkilökohtaisesti ei haitannut viettää sitä poissa kaupungista. Flunssa vei voimat myös siten, etten olisi jaksanut lähteä tutkimaan Helsingin juhannustapahtumia.

Kesäflunssan kourissa makasin mökillä kolme päivää, enkä oikeastaan tehnyt mitään. Istuin terassilla pehmustetussa tuolissa viltti sylissä ja ihmettelin miten ihmeessä juhannuksena voi olla seitsemän astetta lämmintä. Iltaisin eteeni kannettiin ruokaa ja siitä sitten painelin saunan kautta nukkumaan. Hyvä palvelu siis!

Hauskaa oli toki se, että sai vaihdettua kuulumisia sukulaisten kanssa ja sain kuin sainkin flunssan hoidettua pois! Täydellinen mitääntekemättömyys siis kannatti! Ja koska mitään mainitsemisen arvoista ei tullut nähtyä tai koettua, annetaan kuvien puhua puolestaan:

Mökkiaamu ja "pannullinen" kahvia

Juhannuskoivutkin saatiin teloilleen!

Koiria ei ainakaan kylmä sää ja sade haitannut... Näiden kahden melskausta seurasinkin suurimman osan juhannuksestani :D

Istuttiin siskojen ja serkkujen kanssa terassilla juhannusyönä ja tuli kyllä naurettua niin paljon, ettei se ainakaan auttanut tähän kurkkukipuun...

Elli väsähti. Hassu koira sinänsä, näyttää aina ihan kissalta, kun se nukkuu kerällä. 

Takaisin Helsingissä, kahden ystävän kanssa litkittiin teetä myöhään yöhön.

Nyt taas Helsinkiin palattuani olen sitä mieltä, että voisin tehdä mökkeilystä itselleni ammatin. Olen ollut kaksi päivää Helsingissä ja tekisi taas mieleni vaihtaa maisemaa… Eikä tarvitse odottaa kuin torstaihin, jolloin vuorossa Seinäjoki ja Provinssirock! Tätä on odotettu koko pitkä vuosi.

- S A R A -