VIIKONLOPPU JA ALKUVIIKKO

KESKIVIIKKO, 18. KESÄKUUTA 2014

Kesälomailua ihanien ihmisten kanssa.

Viikonloppu oli ja meni ja vieläkin vähän pökerryksissä oleva olo, kun tapahtui niin paljon aikavälillä lauantai-maanantai. Tuli kyllä vietettyä laatuaikaa ihanien ihmisten seurassa ainakin ja vaihdettua aivan extempore maisemaa - sekä sairastuttua kesäflunssaan ja silmätulehdukseen...

Lauantaina tosiaan vietimme hyvän ystäväni synttäreitä pienimuotoisten  grillijuhlien muodossa. Olin avustanut juhlavalmisteluissa jo perjantaista asti, joten tuntui vähän kuin omia juhlia olisi järjestänyt (heh heh)! Oli ihan älyttömän hauska päivä ja ilta, eikä tullut kyllä otettua kuin omasta naamasta kuva juuri ennen vieraiden saapumista. Veikkaan, että se oli hyvien juhlien merkki, kun puhelin pysyi poissa kädestä koko illan!

Juuri ennen juhlien alkua ja ensimmäisten vieraiden saapumista :--)

Sunnuntaina kun heräilimme, oli talo edelleen täynnä kavereita ja aurinko paistoi! Istuimme pihalla ja nautimme täydellisestä vapaa-päivästä pizzojen kanssa. Iltapäivä valui iltaan ja lähdimme kaupan kautta Santahaminaan, sillä yksi joukostamme tuli luovuttaa asepalveluksensa pariin.

Matkalla takaisin kotiin päin, saimme autossa loistoidean, lähdetään vielä tänä iltana mökille! Kaasutimme tuhatta ja sataa pakkaamaan makkarat ja ketsupit kylmälaukkuun, otimme pyyhkeet kainaloon ja lähdimme abc:n kautta kohti Porvoota. Siitä reissusta lisää seuraavassa postauksessa :-)

Roadtripit Suomen kesässä on kyllä parasta antia!

Makkaran grillausta mökillä!

Nyt pitäisi tehdä silmässä raivoavalle sidekalvon tulehdukselle jotain ja päättää, että mitä ihmettä teen juhannuksena… Jos tämä kesäflunssa jatkuu samanlaisena kuin nyt, voi olla etten tee kyllä yhtään mitään.


- S A R A -