Kesäpäivä Manamansalossa

MAANANTAI, 06. HEINÄKUUTA 2015

Kultahiekat kutsuu

Lomakylä Kultahiekat sijaitsee Manamansalossa Kainuussa kauniin Oulujärven rannalla. Lomakylässä on mökkimajoitusta, mahdollista majoittua asuntoautolla tai -vaunulla tai telttailla. Pitkällä ja loivasti syvenevällä kultahiekkaisella rannalla on mukava viettää kesäpäivää myös pienten lasten kanssa. Rannalta löytyy jättitrampoliini, veteen laskeutuva vaijerirata, polkuvene, frisbeerata, grillikatos, rantasauna ja paljon muuta. Kultahiekoilta voi myös lainata polkupyöriä, joilla pääsee pyöräilemään vaikka koko saaren ympäri.

Pieni ja rauhallinen Lomakylä Kultahiekat on kyllä kokemisen arvoinen pysähtymispaikka yhdeksi yöksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Pitkällä ja siistillä hiekkarannalla voi huoletta kävellä paljain jaloin. Ja jos ei itse halua kokata, pääsee halutessaan valmiiseen pöytään aamupalalle, lounaalle tai vaikka kahville.

Muutaman kilometrin päässä lomakylästä sijaitsee Kassu Halosen Taidetalo, jossa on esillä mm. Kassu Halosen kultalevyjä sekä taidenäyttely. Taidetalolla järjestetään 25.7. klo 11.00 - 18.00 Manamansalon Saarikonsertti, jossa tänä kesänä esiintyvät mm. Popeda, Duudsonit ja Mikael Gabriel. Ja tietysti itse talon isäntä Kassu Halonen.

Turisti-Infon pilerpirkko vieraili muutama vuosi sitten Kultahiekoilla, pilepirkon juttu Kultahiekoilta löytyy täältä ja Taidetalolta täältä.